Danilovićeva otkrila šta mora još da popravi u svojoj igri i koji su joj planovi za buduće turnire

11.02.2021

10:29 >> 10:30

0

Autor: Milan Nastić

Srpska teniserka priznala da joj mnogo znači Noletova podrška

Danilovićeva otkrila šta mora još da popravi u svojoj igri i koji su joj planovi za buduće turnire
Copyright Profimedia.rs

Srpska teniserka Olga Danilović nije bila razočarana posle poraza od Šelbi Rodžers u drugom kolu Australijan opena, napominjući da ima još prostora za napredak, ali da nije nezadovoljna učešćem u Melburnu.

– Zadovoljna sam kako sam igrala i kako sam se borila. Moja igra je tu, to je moj stil. Napadam, dobar servis i dobar ritern, treba da poradim na još nekim promenama, iz dijagonale u paralelu i slične stvari, ali generalno da ovo što sada radim dovedem na još viši nivo – kazala je Danilovićeva posle meča.

Talentovana teniserka još jednom je istakla da joj je značila podrška Novaka Đokovića koji se odmah pojavio nakon poraza.

Pročitajte još

-Novak se odmah pojavio, i rekao mi je da je ponosan na mene i da iza sebe imam odličan turnir. Uvek mi govori da se borim do kraja i da se posvetim sadašnjem trenutku. Za mene je najvažnije da sam dala sve od sebe, i mislim da je to u ovom trenutku maksimum.

Olga Danilović se osvrnula i na prethodnu godinu koja je bila teška za nju, napominjući da je tenis izuzetno težak spor, pre svega mentalno.

– Mentalno je teško, svake nedelje je novi izazov, ali to je tenis. Mnogo treniram, to je osnovno. Što se tiče budućih planova. Biće još jedan turnir ovde u Melburnu, volela bih da igram ako upadnem, kada sam već tu i kad sam se navikla na uslove. Turniri koji se igraju uglavnom su jaki, neki turniri su u kalendaru, pa se otkažu. Videću, Doha, Dubai, teško je napraviti plan, ali u svakom slučaju vraćam se u Srbiju i tamo trenirati – zaključila je talentovana igračica.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike