Danci se oglasili jutro posle potresnih scena: Pričali smo sa Kristijanom Eriksenom...

13.06.2021

09:57 >> 09:58

0

Autor: A. B.

Finska je slavila minimalnim rezultatom u prvom kolu, ali je sve otišlo u drugi plan zbog potresne scene na terenu u Kopenhagenu

Danci se oglasili jutro posle potresnih scena: Pričali smo sa Kristijanom Eriksenom...
Copyright Profimedia

Kristijan Eriksen, reprezentativac Danske koji je doživeo srčani zastoj na utakmici Evropskog prvenstva protiv Finske, oseća se bolje i u stabilnom je stanju.

Tim povodom se Fudbalski savez Danske oglasio kratkim saopštenjem za javnost koje prenosimo u celosti.

Pročitajte još:

– Ovog jutra smo pričali sa Kristijanom Eriksenom koji je poslao svoje pozdrave saigračima. Njegovo stanje je stabilno i ostaje u bolnici na daljim ispitivanjima. Tim i stručni štab nacionalnog tima su dobili kriznu pomoć i nastaviće da budu tu jedni za druge nakon onoga što se desilo juče. Hteli bismo svima da zahvalimo na toplim pozdravima Kristijanu Eriksenu od navijača, igrača, kraljevske porodice, Danske, Engleske, internacionalnih asocijacija, klubova… Ohrabrujemo sve da pošalju poruke podrške Fudbalskom savezu Danske, a mi ćemo se pobrinuti da sve stigne do Kristijana i njegove porodice – navodi se u saopštenju Fudbalskog saveza Danske.

Finska je slavila minimalnim rezultatom u prvom kolu, ali je sve otišlo u drugi plan zbog potresne scene na terenu u Kopenhagenu.

Srećom, završilo se dobro po sjajnog vezistu kog čeka duži oporavak, dok je nastavak karijere pod upitnikom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike