Daj mi snikers, ja joj dam snikers, to je to: Milica i Tijana ne motivišu jedna drugu rečima, nego ovako! (VIDEO)

02.08.2021

15:23 >> 10:18

0

Naše olimpijke su cimerke i velike prijateljice, ali i podrška jedna drugoj

Daj mi snikers, ja joj dam snikers, to je to: Milica i Tijana ne motivišu jedna drugu rečima, nego ovako! (VIDEO)
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Milica Mandić i Tijana Bogdanović pobednički su se vratile sa Olimpijskih igara, sa zlatnom i bronzanom medaljom, i tako, zajedničkim osvajanjem medalja na neki način krunisale zajednički rad, trud, trening i prijateljstvo.

Njih dve dolaze iz kluba Galeb i ne samo da zajednički treniraju, već se i odlično poznaju i motivišu jedna drugu. Ali, najmanje rečima. Milica je najbolje opisala njihov odnos. Upitana za anegdote, odgovorila je:

– Nema tu mnogo anegdota. Obično pitaju kako mi motivišemo jedni druge. Pitaju me šta sam rekla Tijani kad je izgubila. Ja joj ništa nisam rekla, konverzacija je bila: “Donesi mi Snikers”, ja sam joj donela Snikers i to je to – počela je Milica.

Onda je pojasnila:

– Mislim da jedna drugu motivišemo svojim postupcima, svojim zalaganjem na treningu, svojim rezultatima. Meni je strašna želja bila da nas dve u jednom momentu zajedno osvojimo medalju. Toliko puta smo bile zajedno na turnirima gde je ona, na primer, uzela svetsku medalju, ja nisam; ja sam uzela evropsku ona nije. Tu se na neki način stalno mimoilazio naš zajednički uspeh. Jeste bio u par momenata, ali naše anegdote i motivacije su sami primeri. Nema tu mnogo razgovora, tipa “‘ajde, Tićo, sad si najbolja”. Jednostavno, ja vidim njoj u očima kad stisne zube kad je najbolja. Ja kad vidim da primi udarac u glavu i nastavi posle toga još jače, ja sam toliko srećna i motivisana da mogu da preskočim ceo svet kad vidim nju kako se zalaže. I to je ono što naš odnos čini posebnim, ne tu neki intimni, privatni razgovori, već kako jedna drugu pokrećemo. Bukvalno, pogledom, ne samo razgovorom.

Milica i Tijana su bile gošće redakcije 24sedam, kao i njihov trener Dragan Jović. Detaljniji razgovor sa njima čitaćete na stranama našeg portala.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike