Da li će Zvezda imati 12 igrača za Kup? Novi slučaj korone među crveno-belima

10.02.2021

12:28

0

Autor: D. B.

Tim Dejana Radonjića očekuje duel protiv Radničkog iz Kragujevca

Da li će Zvezda imati 12 igrača za Kup? Novi slučaj korone među crveno-belima
Copyright MN Press

Nema kraja problemima za košarkaše Crvene zvezde.

Prema nezvaničnim saznanjima na jutrošnjem treningu pred put u Novi Sad gde će u četvrtak igrati meč četvrtfinala Kupa Radivoja Koraća još jedan igrač je imao pozitivan test.

Navijački portal “Red Star Belgrade” objavio je da je reč o Duopu Ritu, koji se tako priključio od ranije pozitivnim Koriju Voldenu, Lendriju Noku, Lengstonu Holu i Kinu Kolomu. Uz to crveno-beli nisu registrovali za turnir Džonija O’Brajanta koga je klub suspendovao i koji ne konkuriše za prvi tim.

Crveno-beli su prijavili 13 igrača za takmičenje na Kupu Koraća, ali ako se ispostavi da je Rit ne sme da teren Dejan Radonjić će biti na velikim mukama pošto su u ekipa i dva juniora (Nikola Šaranović i Milutin Vujičić).

Pročitajte još

Ukoliko ne bude novih problema za Zvezdu će protiv Radničkog iz Kragujevca igrati i kapiten Branko Lazić, pa Dejan Davidovac, Ognjen Kuzmić, Aleksa Uskoković, Boriša Simanić, Marko Jagodić Kuridža, Aleksa Radanov, Džordan Lojd, a pitanje je koliko će timu moći da pomogne Marko Simonović koji je dugo bio van ekipe zbog obostrane upale pluća iako nije utvrđeno da je imao koronavirus.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike