Da li će Milica na Igre u Pariz? Suze su rekle više od reči

29.07.2021

07:39 >> 07:42

0

Autor: Adam Štulić

Najbolja srpska sportistkinja emotivno o budućnosti

Da li će Milica na Igre u Pariz? Suze su rekle više od reči
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Najavila je Milica Mandić da će joj Olimpijske igre u Tokiju biti poslednje u karijeri, ali je posle osvajanja zlatne medalje provejavala nada da bi najbolja srpska sportistkinja svih vremena mogla da promeni odluku.

Dvostruka olimpijska šampionka veoma emotivno govorila je o ovoj temi prilikom dočeka u Beogradu.

– Osećam se na vrhuncu karijere. Nisam ni zamišljala da ću ovaj upeh ostvariti više puta, koliko god da sam želela. Sa skoro 30 godina osvojila sam olimpijsko zlato i mislim da je vreme da malo odahnemo i predahnemo. Nisam spremna za novi olimpijski ciklus, biću u 33. 34. godini, to za ženu nije malo, pogotovo kada se bavi borilačkim sportom i trenira tri, četiri sata dnevno – kazala je Milica pre nego što su je sustigle emocije.

– Polako, vreme je za pauzu, da se saberu utisci i misli. Ne mogu da vam prenesem sreću koju osećam u sebi, par dana pre takmičenja, da smo poslednji put zajedno u olimpijskom selu, da delim tim sa njima. Da sam mogla sve bi ih pozvala da zajedno primimo medalju, jer je ovo uspeh svih nas, tako da ne bih u ovom trenutku mnogo razmišljala o budućnosti. Presrećna sam s ovim što imam, sa toliko ljudi i lepih poruka, volela bih da uživam u ovome do kraja – istakla je Milica Mandić jedva suzdržavajući suze.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike