Čoveče, šta sa tobom nije u redu: Kirjos ponovo proziva Đokovića (video)

14.02.2021

07:05 >> 08:54

0

Autor: D. B.

Teniser iz Australije napravio je novi gaf

Čoveče, šta sa tobom nije u redu: Kirjos ponovo proziva Đokovića (video)
Copyright Profimedia

Da je Nik Kirjos opterećen Novakom Đokovićem to smo odavno znali. Ali, ovoliko…

Uglavnom, Australijanac je zajedno sa velikim prijateljem, takođe kontroverznim teniserom iz Australije Kokinakisom igrao dubl protiv tandema Kulhof-Kubot. Razume se, izgubili su i to lagano, u dva seta – 6:3, 6:4.

A onda je Kirjos još jednom odlučio da iskoristi lik i delo Novaka Đokovića kako bi dospeo u centar medijske pažnje. Izlazeći sa terena Nik je odlučio da ismeva Novaka. Imitirao je pozdrav kojim se Đoković zahvaljuje publici iako na tribinama nije bilo nikoga.

Ovo je samo poslednji u nizu poteza Kirjosa kojim čini se očajnički pokušava da nastavi svađu sa Đokovićem. A Novak je na sve stavio tačku kada je posle dugo vremena i mnogo prozivki koje su stizale od strane Australijanca već na startu turnira rekao:

– Mislim da je on dobar za sport. Očigledno je da je u pitanju osoba koja je – drugačija. On i što se tiče tenisa, i što se tiče stvari van terena, sve radi na sopstveni, autentičan način. Poštujem ga. Poštujem ja i svakog drugog, jer svako ima pravo i slobodu da izabere kako će da se izražava, šta želi da radi. Moje poštovanje prema njemu tiče se tenisa koji igra. Van terena, nemam baš mnogo poštovanja prema njemu, da budem iskren.

Pročitajte još

Ali, Nik sa ovim ne može da se pomiri. I nastavlja. Novak ima pametnija posla. Sledi mu meč protiv Raonića u koji će ući povređen. Za razliku od Kirjosa koji više nema nikakvih obaveza na Australijan openu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike