"Čelsijevke" stale u odbranu muževa: Žene "plavaca" nezadovoljne, kritikuju Tuhela, Vernera...

16.05.2021

08:04 >> 08:07

0

Roman Abramovič mora pod hitno da se pozabavi ponašanjem supruga i devojaka svojih igrača dok ne bude kasno

"Čelsijevke" stale u odbranu muževa: Žene "plavaca" nezadovoljne, kritikuju Tuhela, Vernera...
Copyright Chelsea's Tammy Abraham runs with the ball during the Champions League Group E soccer match between Chelsea and Krasnodar at Stamford Bridge stadium in London Tuesday, Dec. 8, 2020. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth, Pool)

Devojke i supruge fudbalera sve češće preuzimaju uloge najžešćih kritičara trenera i igrača. U Čelsiju ova pojava morala bi da zabrine gazdu Romana Abramoviča i njegov menadžment, jer se posle žene Tijaga Silve koja je preko Instagrama kritikovala nastup Tima Vernera, oglasila i Lea Monro, devojka centarfora Tamija Ebrahama.

Njena meta bio je menadžer Tomas Tuhel zato što njenog dečka nije uvrstio u tim protiv Lestera u finalu FA kupa, koji je pripao “lisicama”

– Kako dođavola donosiš odluku da svog najboljeg strelca izbaciš iz ekipe za finale? Ista osoba koja je postigla golove da bi došao u finale ovog takmičenja? To za mene nema smisla – napisala je Lea Monroe.

Ebraham je doneo pobedu Čelsiju u četvrtfinalu protiv Barnslija (1:0), baš na početku Tuhelovog mandata na klupi “plavaca”, a sada ga nije bilo ni na klupi za rezerve.

– Ni na klupi? To mora da je šala – dodala je Lea Monroe.

Umesto Ebrahama koji meč pratio iz lože, napad je predvodi Timo Verner, dok su na klupi sedeli Olivije Žiru i Kaj Haverc. Budući da Tuhel sigurno neće promeniti sredinu ovog leta, Ebrahamu preostaje jedino da ubedi Nemca u svoje kvalitete ili da potraži novi klub. Engleski mediji pišu da je druga opcija verovatnije rešenje ovog problema u Čelsiju.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike