"Brđani" preskočili Azere, mislima su već u duelu sa Ibrahimovićevim timom ili Mariborom

29.07.2021

18:14 >> 18:15

0

Čukarički pobedio u revanšu sa 2:0

"Brđani" preskočili Azere, mislima su već u duelu sa Ibrahimovićevim timom ili Mariborom
Copyright MN Press

Fudbaleri Čukaričkog plasirali su se u 3. kolo kvalifikacija za plasman u Ligu konferencija, jer su u revanš meču protiv ekipe Sumgajita u Azerbejdžanu uspeli da savladaju domaći tim sa 0:2 (0:2). U prvom meču na stadionu Čukaričkog, dva tima su odigrala meč bez golova – 0:0.

“Brđani” su i na obali Kaspijskog mora pokazali da su bolja ekipa od Sumgajita, samo što su sada to i potvrdili sa dva gola u njihovoj mreži. Bio je to nastavak utakmice sa brda gde su dominirali, držali loptu i jedino se postavljalo pitanje kada će domaći izvaditi loptu iz svoje mreže.

Na to se nije dugo čekalo. Već u 10. minutu akciju po desnom krilu komandovao je iskusni Srđan Mijailović koji se na kraj uodlučio za centaršut, a Ibrahima Ndijae bio je na pravom mestu da se na to ubacivanje sa krila pokloni.

U 17. minutu bilo je 2:0. Ponovo je rival probijen na istoj strani terena, pa je tako zarađen penal nakon rušenje Alekse Jankovića u kaznenom prostoru. Precizan sa bele tačke bio je Marko Docić.

Domaći su tek u drugom poluvremenu došli do incijative, ali Čukarički je odlično kontrolisao prostor i loptu, pa je zasluženo dobio priliku da u narednom kolu igra protiv pobednika duela Hamarbi – Maribor (3:1).

Švedski tim je od prošle godine jednim delom u vlasništvu čuvenog Zlatana Ibrahimovića, a trener je Miloš Milojević, donedavni član stručnog štaba Dejana Stankovića u Crvenoj zvezdi.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike