Bonući u 89. minutu rasplakao sina kod kuće: Juve bolji od Torina u derbiju (Video)

05.12.2020

19:14 >> 19:22

0

Štoper Juventusa postigao pobedonosni gol u 89. minutu

Bonući u 89. minutu rasplakao sina kod kuće: Juve bolji od Torina u derbiju (Video)
Copyright Tanjug/Marco Alpozzi/LaPresse via AP

Tugovaće dugo fudbaleri Torina i analiziraće gde su pogrešili kada su od 0:1 u derbiju protiv Juventusa došli do 2:1 za nešto više od desetak minuta igre.  Poveli su gosti u 9. minutu pogotkom Nkulua i sve do 79. minuta imali su ogromna tri boda u džepu. Onda je na scenu stupio Kvardado. Prvo je učestvovao u akciji kod kornera, da bi onda u visini kaznenog prostora došao do šanse da centrira gde je spreman bio rezervista Mekeni da je glavom pošalje iza leđa golmana Sirigua.

Pročitajte još: Ni dva golmana ne bi bila dovoljna: Majstorija Sergeja Milinković-Savića protiv Specije (Video)

Izjednačenje k

Tanjug/Fabio Ferrari/LaPresse via AP

ao da ništa nije naučilo odbranu Torina. U 89. minutu, kada se očekivalo da četvrti sudija pokaže koliko će glavni arbitar da nadokandi vremena, opet je akcija počela po desnoj strani ponovo je Kolumbijac sa istog mesta gađao onaj deo šesnaesterca gde je u 79. minutu bio Amerikanac. Umesto njega ovoga puta bio je sjajni štoper Bonući, koji na isti način na drugoj stativi podmetnuo glavu za konačnih 2:1.

Ovaj gol će verovatno teško pasti celoj armoji navijača Torina, posebno njegovom sinu Lorencu, koji je u prošlosti znao da zaplače kada bi njegovi ljubimci izgubili meč i tome je Bonući senior otvoreno pričao za medije.

U završnici je sudija Orsato pokazao crveni karton za rezervnog golmana Juventusa Pinsolja.

Utakmica je počela malom proslavom, budući da je direktor Juventusa Andrea Anjeli uručio Kristijanu Ronaldu dres sa brojem 750, kao uspomenu na njegov jubilarni pogodak koji je u postigao u prošlom kolu Lige šampiona protiv kijevskog Dinama.

Srpski fudbaler Saša Lukić zaigrao je neposredno pre izjednačujućeg gola Juventusa, što su njegovi prvi minuti otkako se vratio na teren posle odsustva zbog koronavirusa.

Pročitajte još: Štulić otkrio ko je imao predosećaj za njegov superligaški prvenac (Video, foto)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike