Bolje nije moglo: Đoković protiv Zvereva u idealnom terminu

15.02.2021

07:12

0

Autor: D. B.

Najbolji teniser sveta sutra će igrati protiv sedmog igrača sveta meč četvrtfinala Australijan opena

Bolje nije moglo: Đoković protiv Zvereva u idealnom terminu
Copyright Profimedia

Dobre vesti stižu iz Australije. Sutrašnji meč Novaka Đokovića, duel četvrtfinala Australijan opena protiv Nemca Aleksandra Zvereva, određen je za poslednji meč večernje sesije na “Rod Lejver” areni.

Pre njih na teren će, u dnevnom delu programa, prvo Naomi Osaka koja će odmeriti snagu sa Hsije, a potom će Grigor Dimitrov igrati protiv najvećeg iznenađenja ovogodišnjeg turnira Rusa Karaceva.

Noćni program na “Rod Lejveru” počeće okršajem Serene Vilijams i Simome Halep, a onda, po vremenu u Srbiji trebalo bi da bude ne pre 10.30 ujutru. Dakle, idealan termin.

Novak je do sada igrao sedam puta protiv Zvereva i ostvario je sedam pobeda. Poslednji put na istom ovom mestu, nedavno, tokom ATP kupa. Novak je tada slavio sa 6:7, 6:2, 7:5. Bila je to i četvrta uzastopna pobeda najboljeg tenisera sveta nad sedmim igračem na ATP listi (dva trijumf ostvarena su u grupnoj fazi završnog Mastersa, a između njih bio je i duel u četvrtfinalu Rolan Garosa 2019. godine).

Pročitajte još

Zverev je poslednji put pobedio Novaka 2018. godine u finalu Završnog Mastersa i to u dva seta (6:4, 6:3), a može da se pohvali i trijumfom nad Đokovićem u finalu mastersa u Rimu 2017. godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike