Bogdan Bogdanović krenuo furiozno, pa stao u nastavku meča

04.05.2021

06:42 >> 07:09

0

Autor: Milan Nastić

Srbin u prvom poluvremenu postigao 23, a meč završio sa 25 poena

Bogdan Bogdanović krenuo furiozno, pa stao u nastavku meča
Copyright Tanjug/AP Photo/John Bazemore)

Srpki košarkaš Bogdan Bogdanović ima velike zasluge za trijumf Atlante nad Portlandom sa 123:114.

Bivši igrač Partizana i Fenerbehčea ubacio je 25 poena, uz tri asistenecije i skoka za 32 minuta. Ipak, ostaje žal jer je Bogdanović imao prvo poluvreme kao iz snova. Tačnije za 17 minuta je postigao 23 poena, od toga čak sedam trojki.

Očekivalo se da će srpski reprezentativac nastaviti sa dobrom partijom i u nastavku, međutim totalna druga slika našeg igrača.

Pročitajte još

U drugom poluvremenu Bogdanović je pokvario statistiku i propustio priliku da nadmaši svoj rekord u broju ubačenih trojki (ostao osam), ali i po poenima (35).

Šta se desilo sa Bogdanom u drugom poluvremenu, to verovatno on zna najbolje. Na iznenađenje svih postigao je samo jedan koš i tako pokvario sliku iz prvog poluvremena.

Ono što je najbitnije za Hokse jeste druga vezana pobeda i učvršćena pozicija za direktan plasman u plej-of. Naredni izazov biće još teži, pošto u Atlantu stiže Finiks, uz Jutu najbolji tim Zapada.

Pošto je Bogdanović zaustavljen po povratku sa velikog odmora, u drugom poluvremenu odmenio ga je Danilo Galinari i na kraju bio najefikasniji igrač svog tima sa 28 poena, a imao je i osam skokova. Istakao se i Tre Jang sa 21 poenom i 11 asistencija.

Goste iz Portlanda predvodio je Demijan Lilard s 33 poena, a pratio ga je Si Džej Mekalum sa 20.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike