Biće buke posle slavlja Reala: Sudija "ukrao" šou Benzemi

20.12.2020

22:16 >> 22:28

0

Autor: Adam Štulić

Francuz postigao gol, uz dve asistencije, Realu oprošten penal

Biće buke posle slavlja Reala: Sudija "ukrao" šou Benzemi
Copyright Tanjug/AP Photo/Alvaro Barrientos

Real je pobedio, maestralan je bio Karim Benzema, ali u narednim danima verovatno će se ponovo pričati o sudijskim odlukama.

Madriđani su kao gosti slavili protiv Eibara (3:1), uz gol i dve asistencije francuskog napadača, ali njegova odlična partija mogla bi da ostane u senci odluke sudije Montera, koji je u 83. minutu, pri rezultatu 2:1 rešio da ne pokaže na belu tačku posle igranja rukom Serhija Ramosa u kaznenom prostoru Reala.

Pročitajte još

“Kraljevski klub”, čiji je trijumf sa klupe ispratio srpski napadač Luka Jović, već posle 13. minuta imao je velikih 2:0. Najpre je Benzema u šestom minutu zatresao mrežu srpskog reprezentativca Marka Dmitrovića, da bi sedam minuta kasnije Francuz asistirao Luki Modriću za dupliranje prednosti.

Ipak, domaći se nisu predavali, sredinom prvog poluvremena Kike je smanjio rezultat, da bi se jedan od prelonih momenata meča odigrao u samoj završnici, kada je Muto glavom ne petercu pokušao da proigra Kikea, ali je lopta na putu ka njemu pogodila Ramosa u ruku.

Montero je pokazao da se igra nastavi, odluku nije promenio čak ni posle gledanja VAR, da bi u poslednjim sekundama utakmice Benzema postavio konačan rezultat.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike