Besni Čeferin najavio rat do istrebljenja: Gajili smo zmije u nedrima, niko me nije lagao kao Anjeli, njihovi fudbaleri neće igrati na EP i SP

19.04.2021

13:36

0

Autor: D. B.

Dramatična poruka stiže iz UEFA

Besni Čeferin najavio rat do istrebljenja: Gajili smo zmije u nedrima, niko me nije lagao kao Anjeli, njihovi fudbaleri neće igrati na EP i SP
Copyright MN Press

Dileme više nema – fudbaleri koji budu igrali za timove iz novoformirane Superlige neće moći da igraju na Evropskim i Svetskim prvenstvima.

Predsednik UEFA Aleksander Čeferin, prema informacijama koje prenose italijanski mediji, izjavio je da je ovo definitivan stav.

Igračima iz zatvorene Superlige biće zabranjeno da igraju za reprezentacije na EP i Mondijalu – objasnio je Čeferin.

Čeferin ne isključuje mogućnost i da klubovi koji su formirali Superligu budu izbačeni iz Lige šampiona, odnosno Lige Evrope.

Od ovog trenutka UEFA i fudbalski svet su ujedinjeni u borbi protiv sebičnog projekta nekoliko klubova koje motiviše pohlepa. Zajedno ćemo se boriti protiv ovog besmislenog projekta – naglasio je Čeferin.

Imao je Slovenac šta da kaže i o Andrei Anjeliju iz Juventusa koji je izabran za potpredsednika nove Superlige.

Ne želim da budem previše ličan, ali nikada nisam video čoveka koji toliko često laže. Pričali smo u subotu i rekao mi je da se ništa ne dešava i da su sve ovo samo glasine. A onda je isključio telefon – direktan je Ćeferin.

Pročitajte još

Umesto zaključka on je poručio.

Nismo znali da smo imali toliko zmija blizu nas. Sada znamo – rekao je Čeferin.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike