Ben ušao u Zvezdinu istoriju, pa pokazao zbog čega je omiljen u crveno-beloj svlačionici (VIDEO)

15.03.2021

20:23

0

Autor: Adam Štulić

Ofanzivac srpskog prvaka postao najbolji strelac među strancima na stadionu Rajko Mitić

Ben ušao u Zvezdinu istoriju, pa pokazao zbog čega je omiljen u crveno-beloj svlačionici (VIDEO)
Copyright MN Press

Pošto je bio jedan od najzaslužnijih za nedavno teško izvojevani trijumf protiv Čukaričkog, trener Dejan Stanković je izneo niz pohvala na račun El Fardu Bena, istakavši da je omaleni ofanzivac omiljeni lik u svlačionici srpskog prvaka.

A zbog čega je tako, nekadašnji fudbaler Olimpijakosa je pokazao u danu kada je ušao u istoriju najtrofejnijeg srpskog kluba. U trijumfu protiv Voždovca (4:1), Ben je postigao 61. gol u crveno-belom dresu i tako postao najbolji strelac među inostranim fudbalerima koji su nosili opremu kluba iz Ljutice Bogdana.

– Ponosan sam na dosadašnji učinak u crveno-belom dresu. Nadam se da ću uvećati broj postignutih pogodaka u narednom periodu. Naravno, najbitnije je da ekipa pobeđuje, ali jasno je da volim da se upisujem u strelce i da ću nastojati da na taj način i u budućnosti doprinosim timu – skromno je prokomentarisao Zvezdin ofanzivac za sajt crveno-belih.

Pročitajte još

Ben je u Zvezdu došao na predlog tadašnjeg trenera Vladana Milojevića i odmah je postao nezamenljiv član srpskog prvaka. Ubrzo je postao jedan od najcenjenijih stranaca u Zvezdinoj istoriji, ne samo zbog golova i asistencija, već i zbog ogromne borbe na terenu, kao i zbog činjenice da je bio jedan od najzaslužnijih, za prvi plasman Zvezde u grupnu fazu Lige šampiona.

BENOVA STATISTIKA U ZVEZDI:

UTAKMICE: 120
GOLOVI: 61
ASISTENCIJE: 32

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike