Bane Ivanović zna ko bi bio idealan selektor

04.12.2020

08:56

0

Autor: D. B.

Nažalost, bivši kapiten Srbije, govrio je o Engleskoj

Bane Ivanović zna ko bi bio idealan selektor
Copyright MN Press

Ako pitate Branislava Ivanovića čovek koji bi mogao da vrati jednu veliku fudbalsku naciju na svetski i evropski vrh je – Frenk Lampard.

Odbrambeni igrač Vest Bromvič Albiona, veliča ono što njegov dugogodišnji saigrač radi (zajedno su igrali u Čelsiju od 2008. do 2014. godine) i ne krije da je reč o idelnom kanidatu za vođu „gordog albiona“.

– Kada je Frenk odlučio da postane menadžer, svi koji ga poznajemo smo znali da će biti uspešan. On je prava osoba na pravom mestu, ne samo za Čelsi. Nadam se da će do kraja karijere biti u ovom klubu, ali sam siguran da bi mogao sa mnogo uspeha da vodi i nacionalni tim Engleske. Zna fudbal, ima sjajne ideje. Gledao sam njegove intrevjue i vidim koliko razume igru i šta mora da urdi. Jasno je i da veruje igračima. Mnogo je težak posao da razumeš fudbal i kako funkcioniše timski rad. Ima oko sebe sjajnu grupu ljudi. Zaslužuje da bude mendžer Čelsija, ne samo zbog imena i želim mu sve najbolje – objasnio je Ivanović u intervjuu za „Delji mejl“.

Pročitajte još: Kakav je Lampard kada mu neko udari na igrače

Prisetio se Ivanović i dana kada je stigao u Čelsi i kako je tada dobio nenadanu podršku.

Bio sam razočaran i nervozan posle nekoliko meseci. Nisam igrao. A onda se pojavio Roman Abramović. Odveo me je u stranu i rekao mi je da verujem u mene. Pričali smo 30 minuta. To je bila za mene ogromna motivacija. Kada sam počeo da igram dolazio je do svlačionice i bodrio me je. On za mene nije gazda, već moj prijatelj – ocenio je Ivanović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike