Šou u Liga kupu: Svađa Murinja i Lamparda, beg sa terena usred meča, iskupljenje i penal serija za kraj (Video)

29.09.2020

21:34 >> 21:47

0

U Londonu je bilo uzbudljivo

Šou u Liga kupu: Svađa Murinja i Lamparda, beg sa terena usred meča, iskupljenje i penal serija za kraj (Video)
Copyright Tanjug/Neil Hall/Pool via AP

Možda Liga kup nema tu tradiciju kao FA kup u Engleskoj, ali je svakako veče bilo prepuno uzbuđenja. Na svom stadionu je Totenhem dočekao Čelsi. Meč je imao sve što svaki ljubitelj fudbala može da poželi – dramu, kiks, iskupljenje, bizarnosti i penale!

Da krenemo od početka. Timo Verner je u 19. minutu upisao svoj prvi gol za „plavce“ i to posle velike greške novog pojačanja Serhija Regilona koji je loše reagovao prilikom centaršuta Aspilikuete. Ipak, nije gol bio jedina tema prvog dela.

Treneri Frenk Lampard i Žoze Murinjo su imali šta da kažu jedan drugom pored terena, delovalo je da se svađaju. Nešto slično je Lampard učinio i nedavno u susretu sa Jirgenom Klopom i Liverpulom. Nekako su se strasti smirile.

Da meč dobije novu dimenziju postarao se Erik Dajer. Usred utakmice, u 76. minutu je napustio teren i otrčao u toalet. Murinju ništa nije bilo jasno pa je otrčao za njim. Nedugo posle njegovog povratka na travnatu površinu je domaćin izjednačio.

Regilon je uspeo da se iskupi. Dobro je centrirao, odbrana gostiju je smušeno reagovala, Lamela se odlično snašao i matirao Mendija, golmana koji je nedavno stigao iz Rena kao zamena za Kepu.

Novih golova nije bilo, pa su penali rešili pitanje pobednika.

Prvi je pogodio upravo Dajer, da bi posle njega u redovima „pevaca“ precizni bili i Lamela, Hojberg, Moura i Kejn. Sigurni su bili u Čelsiju Abraham, Aspilikueta, Žoržinjo i Emerson, da bi poslednji izvođač bio Maunt. On je bio neprecizan što je značilo da Totenhem ide dalje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike