Atromitos predstavio pojačanje iz Partizana

07.10.2020

16:18 >> 16:25

0

Autor: Adam Štulić

Grčki klub doveo srpskog napadača na jednogodišnju pozajmicu

Atromitos predstavio pojačanje iz Partizana
Copyright MN Press

Bilo je najava u završnici prelaznog roka, a sada je i zvanično – posle Umara Sadika, Partizan je ostao bez još jednog napadača, pošto je Bojan Matić prešao u Atromitos.

Kako je objavio grčki superligaš, Matić je stigao na jednogodišnju pozajmicu s mogućnošću da ugovor bude otkupljen na kraju sezone, a u novom klubu nosiće dres s brojem 99.

Srpski napadač u sredu ujutru je prošao lekarske preglede, a po potpisivanju ugovora izjavio je kako je veoma srećan što je stigao u novu sredinu.

– Klub ima odlične uslove i siguran sam da ću zajedno sa saigračima uspeti da ostvarimo zajedničke ciljeve. Znam da su na mom dolasku insistirali sportski direktor i trener i želeo bih da im se zahvalim na ukazanom poverenju. O ostalom ćemo pričati na terenu, gde ćemo pokušašti da ostvarimo cilj, a to je plasman u Evropu – rekao je Matić.

Nova udarna igla Partizana: Ibrahimović me je učio srpski, ali to nije za kamere

Atromitos je posle četiri kola šesti na tabeli grčke Superlige. Posle poraza od Volosa kod kuće, i dva remija na gostovanjima s PAOK i OFI, novi klub srpskog napadača je minulog vikenda na svom terenu minimalnim rezultatom savladao AEK.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike