"Arena sport" saznaje: Srđan Jovanović i pomoćnici na Olimpijskim igrama

21.04.2021

12:38 >> 12:43

0

Autor: Adam Štulić

Još jedno priznanje za perspektivnog sudiju i srpski fudbal

"Arena sport" saznaje: Srđan Jovanović i pomoćnici na Olimpijskim igrama
Copyright MN Press

Najbolji srpski sudija, Milorad Mažić, nedavno je sišao sa profesionalne scene i iza sebe ostavio rezultate kakvim se malo ko može podičiti.

Ako su mnogi pomislili da će se dugo čekati na njegovog naslednika, prevarili su se. Srđan Jovanović je na najboljem putu da izgradi sudijsku karijeru kakvu je imao Mažić.

U danu kada će Jovanović suditi polufinale Kupa Srbije između Vojvodine i Partizana, stigla je vest da će on sa svojim pomoćnicima, Urošem Stojkovićem i Milanom Mihajlovićem, činiti jednu od četiri sudijske trojke iz Evrope na predstojećim Olimpijskim igrama u Tokiju, saznaje TV ARENA SPORT.

Jovanovića i njegove pomoćnike nećemo gledati na Evropskom prvenstvu, ali verujemo da će jedan od, po oceni stručnjaka, najperspektivnijih fudbalskih arbitara uskoro zablistati i na dva najveća takmičenja. Olimpijske igre su prvi korak ka tom cilju…

Jovanović ima 35 godina i u Superligi Srbije “deli pravdu” od 2014, sa znakom FIFA je od 2015. Spada u sudije iz prve kategorije UEFA i jedini je srpski arbitar na tom spisku. Sledeća stanica je elitna grupa…

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike