AEL je završio veliki posao: Srbin, konačno, rekao DA

20.06.2021

21:08 >> 21:10

0

Autor: Adam Štulić

Kiparski vicešampion dogovorio sve detalje saradnje sa iskusnim napadačem

AEL je završio veliki posao: Srbin, konačno, rekao DA
Copyright Stefan Šćepović foto: Profimedia

Prvo je bilo stidljivo „opipavanje pulsa“, posle nekoliko dana je priča ušla u konretniju fazu i na kraju se završilo srećno po obe strane – Stefan Šćepović će naredne sezone igrati za AEL.

Kiparski vicešampion dugo je „obigravao“ oko iskusnog srpskog centarfora, delovalo je u jednom trenutku da je prevelika razlika između onoga što Šćepović traži i onoga što AEL može da mu ponudi nepremostiva prepreka, ali kako je vreme prolazilo razlika je bila sve manja, da bi se na kraju završilo rukovanjem i dogovorom koji treba da se finišira potpisom ugovora.

– Cela porodica AEL želi dobrodošlicu Stefanu i sve najbolje u dresu našeg tima. Sporazum će biti finalizovan dolaskom fudbalera na Kipar krajem sledeće nedelje i posle obavljenih lekarskih pregleda – objavio je AEL.

To znači da će, ukoliko ne dođe do veleobrta u poslednji čas, naredne sezone u kiparskom šampionatu igrati dva Šćepovića. Podsetimo, Stefanov mlađi brat Marko od prošle zime nosi dres Omonije i bio je jedan od najzaslužnijih za osvajanja šampionske titule kluba iz Nikozije.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike