Tri horoskopska znaka kao magnet privlače druge ljude

19.06.2021

13:00

0

Autor: Slavica Kalaba

Njih ne možete da ne primetite

Pixabay

Od 12 znakova u horoskopu, tri se ističu po tome što deluju kao magnet na druge ljude. Njih morate da primetite, oni su šarmantni, harizmatični i govore tako da ih svi pažljivo slušaju.

Sve ovo važi za rođene u znaku Lava. Oni, iako im to nije namera, ostavljaju snažan utisak na sve sa kojima su u kontaktu. I njihovi nadređeni se u njihovom prisustvu osećaju inferiorno. Nekada znaju da budu arogantni, pa ih se mnogi i plaše. Oni znaju da upotrebe prave reči i pokrenu ljude sa kojima sarađuju ili su u kontaktu.

Pixabay

Škorpije sve svoje sagovornike gledaju direktno u oči i gotovo nikad ne skreću pogled. Vrlo su samouverene i prosto opčinjavaju ljude oko sebe. One privlače i  izgledom i stavom kojem ne možete tako lako da odolite. U grupi se odmah istaknu kao vođe jer su smele, dobri su organizatori i ne plaše se izazova.

Pixabay

Bikovi znaju da nametnu svoju dominaciju. Tačno znaju šta žele ali i kako to da dobiju, bilo prevarom ili teškim radom. Odlučni su u nameri da uspeju i ne prihvataju da nešto ne može. Hrabrost im je jedna od jačih osobina i sve u životu uglavnom postižu zahvaljujući svojoj tvrdoglavosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Pročitajte i ovo:

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti