Tri horoskopska znaka će do 1. septembra osetiti naklonost neba

21.07.2021

13:00

0

Autor: Slavica Kalaba

Njih očekuje sudbinski susret koji će im doneti promene na poslovnom planu

Pixabay

Planete na nebu prave novi raspored što će prilično dobro uticati na tri horoskopska znaka koji će moći da kažu da su rođeni pod srećnom zvezdom. Do 1. septembar oni će imati priliku da osete naklonost neba.

Pročitajte i ovo:

Device nisu u najboljem raspoloženju u poslednje vreme, naročito zbog posla i bliskih prijatelja koji su pokazali svoje pravo lice. Međutim, njima zvezde u život šalju osobu koja će im vratiti veru i pokazati da mnogo bolji dani tek dolaze. Sudbinski susret će im promeniti život što se pre svega odnosi na novu vrstu posla koji će im doneti uspeh i odličnu zaradu.

I Vage očekuje sudbinski susret ali tokom avgusta kada će stići i neočekivana vest koja će im promeniti život. Ili je u pitanju neka značajna informacija ili vredno nasledstvo. U svakom slučaju, nešto sudbinski predodređeno će se desiti u sledećem mesecu.

Pixabay

Vodoliji će se ostvariti san da radi posao o kojem odavno mašta i koji će im omogućiti da ispolje sav svoj raskošni talenat i kreativnost. Pri tome, sloboda im neće biti ugrožena, što je Vodolijama veoma važno, niti će morati da rade nešto protiv svojih moralnih i etičkih načela.

Pročitajte i ovo:

Preko prijatelja će doći do čoveka koji će im ponuditi posao koji samo Vodolije znaju tako dobro da rade. Na taj način će dobiti priliku da dobro unovče svoj talenat i najzad budu ono što jesu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti