Tri horoskopska znaka bije glas da su najgori kandidati za muževe

25.05.2021

13:00

0

Autor: Slavica Kalaba

Oni isuviše vole sebe i niko im više nije potreban

Pixabay

Oni vole najviše sebi da ugađaju i ne postoji ništa zbog čega bi narušili svoj komfor. Sami sebi su dovoljni i ne vole da im se iko mota u njihovom životnom prostoru. Odluke sami donose i ne trude se da veza uspe. Zbog svega ovoga ova tri horoskopska znaka su najgori kandidati za muževe, mada moramo da naglasimo i da podznak i raspored drugih planeta igraju veliku ulogu, pa ovo uzmite sa rezervom.

Ovan, bilo da je u vezi ili u braku, određuje vreme viđanja kad njemu odgovara. Najviše mu odgovara da vi sve obavite: odaberete mesto, izvršite rezervaciju, dobro proučite meni kako biste mogli da mu preporučite šta da naruči, obratite pažnju da vino bude dobro rashlađeno… Ako ste spremni na sve ovo, onda se upustite u vezu sa jednim tvrdoglavim i samodovoljnim Ovnom. Ali ako naiđe neko drugi, ko će još više da mu ugađa, Ovan nestaje u vidu lastinog repa jer je on sebi najvažniji.

Pixabay

Rođeni u znaku Bika kao muževi ili partneri znaju da budu mnogo naporni. Na sve će da pristanu, svuda će da idu ali će stalno da prigovaraju, zanovetaju i svemu će da nađu manu. Veliki su manipulatori i stalno će sebe predstavljati kao žrtvu koja sve to „čini zbog veze, braka i porodice“. Zapravo, Bik sve prilagođava sebi a osobama koje su sa njima u vezi ili braku ostaje samo da se pitaju da li bi im bilo bolje da su sami.

Pixabay

Lavovi više vole da uzimaju nego što daju. Naročito su škrti na rečima i nikada neće prvi prići niti pokazati naklonost. Oni više vole da se njima izjavljuje ljubav nego što će oni to uraditi. Retko kad prvi započinju ljubavne razgovore i ne žele da dele svoje najintimnije tajne. Njihov ego je veoma jak pa retko kad uzimaju u obzir potrebe druge strane i smatraju da sve treba da bude po njihovom.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Pročitajte i ovo:

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti