Astrologija otkriva u kojim znakovima se rađaju najusamljenije osobe

19.12.2021

12:00

0

Autor: 24sedam

I dok jedni znaju kako da se sa samoćom nose, drugi misle da su svi protiv njih

Astrologija otkriva u kojim znakovima se rađaju najusamljenije osobe
profimedia-0329243347 - Copyright Profimedia

Da li se ikada osećate usamljeno, čak i u situacijama u kojima ne biste trebali biti? To je stvar usamljenosti – osećate da ste sami čak i kada ste u sobi punoj ljudi.

Da li postoje horoskopski znaci koji usamljenost osećaju više od drugih? Astrologija kaže DA.

Devica

Devica može biti previše oštra i kritična kako prema prema drugima tako i prema sebi. Niko ne želi da bude u blizini nekoga ko mu stalno zamera, pa se Devica ponekad oseća usamljeno. Kada Devica shvati svoje mane, počinje da shvata i uzroke svoje usamljenosti.

Ribe

Ribe veoma duboko osećaju usamljenost, i iako nisu srećni što je tako, znaju kako da se nose sa njom. Oni mogu da kanališu ta osećanja usamljenosti u kreativni projekat, mogu se povući u svet fantazije u svojoj glavi ili tražiti načine da smanje tu vrstu osećanja. Ribe su jedan od horoskopskih znakova koji se najbolje nose sa usamljenošću, a to je možda zato što su često razočarane ljudima kojima su verovale u prošlosti, a ponekad je za njihovo srce sigurnije da budu sami.

Profimedia
 

Ovan

Bez obzira koliko Ovan može biti aktivan, u nekom trenutku će se naći sam i usamljen. Ovnovi su više od svih zaokupljeni svojim životima pa su jednostavno izgubili kontakt sa ljudima u svojim životima, a često prolaze i kroz periode kada se osećaju kao da su ih svi izdali. Koliko god Ovnovi vole ljude, oni imaju neke mračne momente kada ne mogu da podnesu društvo. Dobra stvar je što Ovnove epizode usamljenosti ne traju dugo. Samo treba da ustanu i urade nešto fizički i osećaće se bolje.

Škorpije

Škorpijama je potrebno da budu same i dobre su u tome. Međutim, ako se svi u njihovom životu naviknu da ih izbegavaju, onda kada im je neko potreban da bude u blizini, neće biti tu.

Ako je Škorpija povređena i oseća se izdano, često će okriviti one koji su joj bliski. Škorpije su takođe poznate po tome što govore ili rade stvari u žaru strasti koje mogu dovesti do toga da se ljudi emocionalno sklone od njih. Ne možete se svađati sa nekim, a onda očekivati da će vaše prijateljstvo trajati.

Profimedia
 

Strelac

Strelac voli ljude i potreban im je stalni priliv novih prijatelja, a kada nema nikoga, Strelac se može osećati usamljeno. Međutim, ako ste uvek u pokretu, može biti teško stvoriti emocionalne veze koje će trajati. Veze se neguju te ako nikada niste prisutni kada ste potrebni prijateljima, sasvim sigurno ćete otkriti da ste i vi sami kada vam zatreba prijatelj da vam pomogne.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike