Horoskopski znaci koji su pravi hedonisti: Oni znaju da uživaju

06.05.2021

11:00 >> 14:39

0

Pet horoskopskih znakova koji uživaju u svim radostima života

Horoskopski znaci koji su pravi hedonisti: Oni znaju da uživaju
Copyright Pixabay

Oni znaju da uživaju u hrani, piću, slatkom životu, putovanjima…Njihov prvi cilj je da okuse sve slasti života i sve će učiniti da sebi priušte zadovoljstvo. Pet horoskopskih znakova se posebno ističu po tome.

Na prvom mestu su Bikovi koji znaju da „žive“ i uživaju u svim čarima i dobrobitima života. Sa najvećim zadovoljstvom se prepuštaju uživaju u lepo serviranom jelu, egzotičnom piću ili sunčanju na beloj peskovitoj plaži. Ali to ne znači da su oni neradnici. Naprotiv, oni će se dobro potruditi da zarade novac kako bi mogli sebi da priušte neka zadovoljstva.

Pixabay

Lav najviše voli da uživa u komplimentima a potom u poklonima koji moraju da budu glamurozni, neobični, lepo upakovani. Ako hoćete da naljutite Lava, kupite mu nešto jeftino u radnji za 99 dinara.

Vage uživaju u lepoti svake vrste, bilo da je u pitanju priroda, stvari ili ljudi. U tome malo i preteruju pa ljude procenjuju na osnovu frizure, garderobe ili nameštaja u stanu. Ipak, znaju da prepoznaju i lepotu u umetnosti ali i nečije duše.

Pixabay

Strastvene Škorpije najviše uživaju u telesnim zadovoljstvima i to nikako sebi ne žele da uskrate pa su stekle i titulu „najpromiskuitetniji znak horoskopa“.

Ovnovi su veoma tolerantni i oni ne žele da se opterećuju tuđim problemima i žalopojkama. Ne vole ljude koji stalno kukaju i prave dramu oko svega. Oni na život gledaju sa vedrije strane i u svemu znaju da nađu nešto što će ih razveseliti i što će im ulepšati dan.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike