Koga čeka ljubav u maju?

06.05.2021

13:00

0

Autor: Slavica Kalaba

Maj će nekima doneti mnogo radosti i nežnosti

Pixabay

Ušli smo u maj koji će onima koji su rođeni u ovom znaku doneti radost pošto Sunce do 20. maja boravi u njihovom znaku. To znači da će Bikovi osetiti velike promene na ljubavnom planu i privlačiće pažnju.

Venera tokom maja ulazi u znak Raka što će doneti mnogo nežnosti naročito muškarcima rođenim u ovom znaku. Mnogo će biti zainteresovani za njih a slobodne devojke očekuje neobično poznanstvo koje može da preraste u strasnu i ozbiljnu dugogodišnju vezu.

Naredni period za Bikove koji su u vezi ili u braku biće pun ljubavi i harmonije. Neće biti svađa ni razmirica. Ovo je idealan trenutak da se misli na bebu ili prosidbu.

Pixabay

I na poslu će biti lepih trenutaka. Neki Bikovi će biti nagrađeni za marljiv trud i rad, dok će neki poželeti da promene radno mesto što će im doneti dobru energiju, divne kolege i bolju zaradu. Očekujte pojačan priliv novca ovog meseca.

Tokom ovog meseca biće kreativniji, imaće sjajne ideje koje će naići na odobravanje njihove okoline. Lepe vesti će im stići od Riba, Škorpija i Vage. Svakako treba da se oslone na iskustvo i proverene informacije.

Svi Bikovi bi mogli da povedu računa da 8. maja ne preteraju u hrani i piću.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Pročitajte i ovo:

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Povezane vesti