Vešto kriju svoje emocije! Jedan horoskopski znak ih otkriva samo u kranjoj nuždi

01.08.2021

09:30 >> 09:34

0

Deluju hladnokrvno, a zapravo su emotivci

Vešto kriju svoje emocije! Jedan horoskopski znak ih otkriva samo u kranjoj nuždi
Copyright Pixabay

Astrolozi se slažu da ovih pet horoskopskih znakova teško pokazuju svoje emocije i vešto ih skrivaju.

Vodolije ne vole dramu i haos, oni su uvek „kul“. Ili bar tako deluju. Ne vole da izražavaju svoje emocije jer to smatraju slabošću. Njema je veoma neugodno da pričaju o svojim osećanjima. Vodolija će se otvoriti samo veoma bliskoj osobi.

Pexels

Pročitajte još:

Perfektne Device će svoje emocije otkriti samo u kranjoj nuždi. Deluju kao veoma hladnokrvne osobe ali su zapravo veoma emotivne. Svoja osećanja skrivaju kako ne bi bile povređene.

Jarac je praktičar i ne želi puno romantike u svom životu. Oni ne dozvoljavaju da im emocije upravljaju ciljevima i planovima. Svoje emocije otkrivaju samo posebno bliskim osobama.

Pexels

Pročitajte još:

Škorpije su pune emocija ali ih retko pokazuju jer žele uvek da vladaju situacijom. Teško se otvaraju ljudima jer im ne veruju i boje se da će biti povređeni. Zato su stalno u „stanju pripravnosti“ i deluju bahato i arogantno.

Mile Vage žele svima da ugode jer je njima važna ravnoteža u životu. Oni ne vole probleme i scene i ne žele nikoga da dovodu u neugodnu situaciju. Emocije skupljaju u sebi pa ili puknu ili se razbole.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike