Rano ustajanje njima je kazna! Ako neko mrzi jutro, to su ovi horoskopski znaci

02.03.2023

12:05

2

Autor: 24sedam

Najbolje funkcionišu dok drugi spavaju

Rano ustajanje njima je kazna! Ako neko mrzi jutro, to su ovi horoskopski znaci
Njima rano ustajanje najteže pada - Copyright Pexels

Da li ste noćna ptica ili se vodite uzrečicom "Ko rano rani, dve sreće grabi"? Neki od nas baš vole mir koji donosi zora. Čak i kad pada kiša i kad je tmuran zimski dan, nekima je pravo opuštanje ispijanje jutarnje kafe.

S druge strane, svako od nas poznaje bar jednu osobu kojoj je dizanje iz kreveta ravno kazni.

U nastavku pročitajte kojim to horoskopskim znakovima jutro najteže pada.

Ovan

Ujutro imate puno obaveza i svesni ste da vam je pootreban čvrst i kvalitetan san. Odlučili ste da ćete se noćas napokon naspavati, čak ste i legli dva sata ranije. Uzeli ste mobilni u ruke kako biste navili alarm, a na kraju ste ta dva sata listali društvene mreže.

Na kraju ste legli kasnije nego obično, a kad je zazvonio alarm, počeli ste smišljati razloge zbog kojih ne možete doći na posao. Poznato? Verujemo da se većina Ovnova našla u ovoj situaciji. Ako neko mrzi jutro, to je sigurno ovaj horoskopski znak.

Pixabay
 

Riba

Ribe su druge najveće sove Zodijaka. Ako njih pitate, noć je najčarobnije vreme za punjenje baterija. U izlascima su Ribe zatvarale klubove, a kad nisu plesale do sitnih sati, onda su verovatno gledale omiljene naslove, pravile posebnu masku za lice ili razmišljale o nekim novim životnim planovima i ciljevima.

Dok drugi spavaju, Ribe najbolje funkcionišu. Baš zbog toga jutro im je najomraženiji deo dana. Ribe su u školi imale najviše izostanaka, a kao odrasle osobe najviše sati bolovanja, piše zadovoljna.dnevnik.hr.

Pexels
 

Vodolija

Vodolije takođe veoma vole noć. Dok će druge noćne ptice puniti baterije gledajući serije i filmove, Vodolije će ostati budne jer ne mogu smiriti misli u glavi. Čak i kad nemaju neki problem, one će ga lako smisliti samo kako bi ga celu noć mogle analizirati.

U razmišljanju sati lete, pa brzo svane dan, zato gotovo svako jutro imaju velike podočnjake i ne žele da dan uopšte počne.

Pixabay
 

Strelac

Strelčevi su baš bezbrižni. Zato su jedan od omiljenih znakova. Kod njih nema negativne energije, opušteni su i vrlo brzo se prilagode svakoj situaciji. Tako lako se prilagode i noćnim aktivnostima. Strelčevi vole da uče u svim situacijama u životu, a noć će obično provesti gledajući podcast-e, čitajući knjige i razvijajući svoj intelekt. Zato kad dođe jutro, oni nisu spremni za novi dan jer su svoj mozak umorili noć pre.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike