Ovi znaci Zodijaka imaće najviše sreće u poslu u novoj godini

29.12.2022

18:28

0

Autor: 24sedam

Najbolja godina za karijeru za nekoliko horoskopskih znakova, pa se pripremite za posao

Ovi znaci Zodijaka imaće najviše sreće u poslu u novoj godini
Posao - Copyright Pixabay

Neki od najvažnijih astroloških događaja koji će uticati na posao jesu Saturn u Ribama između 7. i 8. marta, kao i pomračenje Sunca koje će se desiti u Ovnu 20. aprila, dok će Jupiter ući u Bika 17. maja, a Venera kreće retrogradno 22. jula.

Pixabay
 

Blizanci

Kada pomislite na Saturn koji putuje kroz vašu desetu kuću slave, kao i kroz desetu kuću autoriteta, karijere i ugleda.

Ovaj tranzit ima potencijal da utiče na sve, od vaše javne ličnosti do vašeg opšteg osećaja odgovornosti. Ovo je trenutak kada će vaše sposobnosti biti testirane i znaćete u kojem sektoru poslovanja možete da postignete uspeh.

Nije uvek neophodno uključiti krv, znoj i suze, ali ćete svakako morati da uložite neophodan trud. Oni koji su dugo strpljivo čekali da vide plodove svog rada, možda će konačno dobiti priznanje koje s pravom zaslužujete.

Pixabay
 

Lav

Pred vama je veoma važna godina, pa se trudite da svaki dan bude važan. Jupiter, koji će biti u Biku, proći će kroz najvidljiviju oblast vaše natalne karte. Ovo nije nešto što se dešava svaki dan.

To ukazuje da ćete od 16. maja imati veće šanse za obilje, prilike i profesionalno napredovanje. Jupiter pojačava sve sa čim dođe u kontakt, a Bik simbolizuje razne stvari, od pouzdanosti do obilja materijalnih dobara.

Nemojte ovo smatrati „zamkom“, ali Venera će biti retrogradna u vašem horoskopskom znaku od 22. jula do 3. septembra.

Biće to divna prilika za vas da ispitate šta želite i šta radite, razmislite o vrednostima koje imate u profesionalnom životu i možda ponovo otkrijete neke od svojih skrivenih talenata.

Pixabay
 

Škorpija

Pomračenje Sunca u Ovnu koje će se desiti u aprilu će uticati na vašu šestu kuću radnih rutina i svakodnevnih obaveza, čineći je jednom od prvih energija u godini koja se ističe u vašem profesionalnomživotu.

Na primer, gde ste se osećali sprečeni da preuzmete vođstvo u svom svakodnevnom životu? Gde ste nesvesno postali previše posvećeni drugima, za razliku od toga da ostanete produktivni i fokusirani na sopstvene ciljeve?

Možete se radovati novom uzbudljivom poglavlju u svakodnevnom životu, ali da biste ga iskusili, moraćete da preuzmete inicijativu.

Venera će započeti svoje retrogradno putovanje kroz Lava 22. jula i nastaviti do 3. septembra.

Za to vreme će proći kroz vašu desetu kuću autoriteta, karijere i ugleda. Ovo će vam pružiti priliku da napravite pauzu koju ste zaslužili i iskoristite je da razmislite o sopstvenom imidžu, pokretanju posla i vrednostima koje podržavate.

Pixabay
 

Jarac

Jarčevi, blistaćete kao dijamanti. Pošto se Jupiter upravo preselio u Bika i vašu petu kuću slave, imaćete mnogo harizme.

I kao da sve to nije bilo dovoljno lepo i u izobilju, 14. oktobra u Vagi će nastupiti pomračenje Sunca, koje će dotaći vašu desetu kuću karijere, ugleda i autoriteta.

Pomračenja Sunca najavljuju nove početke koji mogu trajati i do pola godine, što ukazuje da će između oktobra i ostatka 2023. najverovatnije doći do značajnih pomaka u vašem profesionalnom i životnom putu.

Ako ste imali lošiju komunikaciju sa kolegama i saradnicima, pomračenjeMeseca u maju će vam dati mnogo prilika, ali samo ako ste spremni da prihvatite novo.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike