Ova 2 znaka Zodijaka od januara počinju život od nule: Imaće osećaj kao da su se ponovo rodili

27.12.2022

12:20

0

Autor: 24sedam

Astrolozi ističu da će januar 2023. biti prilično bogat i zanimljiv mesec

Ova 2 znaka Zodijaka od januara počinju život od nule: Imaće osećaj kao da su se ponovo rodili
Sreća - Copyright Profimedia

Oni koji tragaju za partnerom, želeće da upoznaju nekoga ko je poseban, ekscentričan, gaji vrednosti slične svojim.

Mars izlazi iz retrogradne faze i kreće direktno 13. januara. Mars u direktnoj fazi oslobađa nas blokada na putu uspeha. Sada možete da izrazite sebe i svoje sposobnosti, posebno u polju karijere i novih projekata.

Pixabay
 

Od 18. januara Merkur kreće direktno, u narednih nekoliko dana slobodni ste da potpisujete ugovore, zakazujete vitalne sastanke, vodite značajan razgovor i donosite važne odluke ili kupovine. Ostanite samouvereni i napredujte.

Najviše promena imaće Ovan i Blizanci; Vagama i Škorpijama će biti teško, ali za Devicu i Vodoliju život će početi od nule.

Pixabay
 

Devica

Devica je razuman i miran znak Zodijaka. Ali kada na njih padne prava grudva problema, teško im je da zadrže prisebnost. Zbog toga je njihovo stanje u poslednje vreme veoma nestabilno, uznemirene su i napete. Ali od januara 2023. godine sve će se promeniti.

Predstavnici ovog znaka moći će da ostave iza sebe sve probleme iz prošlosti. Oni će krenuti u novu fazu u svom životu okruženi novim ljudima.

Pixabay
 

Vodolija

Velika je verovatnoća da će početkom sledeće godine predstavnici ovog horoskopskog znaka promeniti mesto stanovanja, posao ili prostor u kojem žive. Vodolije koje su dugo planirale preseljenje ili put, sada mogu imati dobre šanse. Takođe će promeniti svoja uverenja o nekim vitalnim pitanjima.

Ovo će biti početak novog života, koji će u početku izazvati uzbuđenje i strah, a zatim doneti nova zanimljiva poznanstva, planove i postignuća.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike