Pročitajte savete astrologa i proverite da li je vaš potencijalni partner muškarac ledenog srca

20.11.2022

18:06

0

Autor: 24sedam

Skloni su promenama raspoloženja, sebičnom ponašanju, nespremni na kompromise

Pročitajte savete astrologa i proverite da li je vaš potencijalni partner muškarac ledenog srca
Muškarac - Copyright Pixabay

Astrolozi tvrde da su neki znaci emotivniji i više orijentisani na porodicu, a opet ima i onih koji vrlo teško izražavaju svoja osećanja. Ako je verovati zvezdama, u ova 4 znaka se najčešće rađaju frajeri koji su u međuljudskim odnosima prilično hladni.

Vodolija

Vodolije imaju neverovatno dobro razvijene socijalne veštine. Zbog toga mogu bez problema delovati simpatično i pristupačno, ako tako žele. Ali, ono čemu zaista teže je mir, a kad osete da je ta njihova potreba na bilo koji način ugrožena, upoznaćete njihovu manje lepu stranu - postaće hladni kao špricer. Ovaj znak važi kao najhladniji znak Zodijaka, sklon je promenama raspoloženja, sebičnom ponašanju i nespreman je na kompromise. Istovremeno je vizionar, zanimljiv i ako tako želi, izuzetno zabavan zbog čega deluje privlačno uprkos svojoj ledenoj strani.

Profimedia
Muškarac

Strelac

Strelac može biti izuzetno obziran i ima divan smisao za humor. Na prvu loptu čini se kao odlično društvo, uvek spreman za avanturu. Ipak, s vremenom će otkriti manje simpatične crte svog karaktera - a to su nestrpljivost i odsustvo takta. Muškarci rođeni u ovom znaku reći će sve šta im je na umu bez obzira na tuđe osećaje, a na kraju krajeva pokazaće se da su uvek orijentisani uglavnom samo na sebe, prenosi zena.rtl.hr.

Profimedia
Muškarac

Škorpion

Zanimljivo, ali u znaku Škorpiona većinom se rađaju osobe koje imaju kvalitete pravog prijatelja. Lojalni su, strastveni i sposobni za duboke emocije. Njihov način je smiren, a prilično lako izražavaju svoje osećaje. Ali, nakon nekog vremena, kad se Škorpion malo opusti, shvatićete da njihova sposobnost izražavanja emocija znači da će često izražavati i negativne osećaje - i to neretko na prilično nasilan i grub način, zbog čega deluju hladnije od prosečne osobe.

Profimedia
Muškarac

Devica

Devica ima tendenciju da bude draga i lojalna pa na prvu deluju kao osobe s kojima se sve lako može dogovoriti. Ipak, s vremenom će na površinu isplivati njihova gora strana, da su strašno kritične naspram svih oko sebe i sklone da biraju ono što im se čini praktičnije. Uz ovo, muškarci rođeni u znaku Device uvek će posao staviti na prvo mesto, zbog čega se čine pomalo hladni.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike