Odbijaju da odrastu! Najnezreliji horoskopski znaci

11.11.2022

12:04

0

Iako brojni činioci utiču na nečiju zrelosti, astrologija nam može reći ponešto o tome

Odbijaju da odrastu! Najnezreliji horoskopski znaci
Muškarac - Copyright Profimedia

Astrolozi tvrde kako su zemljani znakovi uglavnom zreli i znaju kako da održe ravnotežu u odnosima. Ostali znaci pokazuju nezrelost na različite načine, poput neodgovornosti ili sebičnosti.

Ovo su 4 najnezrelija horoskopska znaka prema astrolozima.

Ovan

Budući da Ovnovima vlada Mars, vrlo su strastveni, motivisani, orijentisani na akciju i učiniće sve što je potrebno da se stvari dogode. Međutim, znaju biti sebični i stavljati svoje potrebe ispred drugih.

Odlučni su, ali to je definisano njihovim željama, a ne onim što traži situacija. Njihovi postupci i izlivi besa obično izazovu puno buke. Tvrdoglavi su i mogu se ponašati poput dece ako se ne slažu s vašom odlukom. Takođe su vrlo takmičarski nastrojeni i mogu biti ogorčeni kada se stvari ne razvijaju kako oni žele. Srećom, brzo se oporave.

Pixabay
 

Blizanci

Blizanci imaju dve osobine koje se menjaju u zavisnosti od situacije ili ljudi u njihovoj blizini. Prema astrolozima, "otvoreni i fleksibilni umovi Blizanaca mogu videti svaki scenario iz različitih uglova", što ih čini vrlo promišljenima, piše Bustle.

U isto vreme, Blizanci vole zabavu i da su okolnosti ležerne i razigrane, bilo da se radi o razgovorima koje vode ili svojim vezama. Zbog toga često deluju nezrelo, posebno ozbiljnijim horoskopskim znakovima.

Profimedia
 

Rak

Rakovi ponekad deluju kao da drže sve pod kontrolom sa svojim skladnim enterijerima i ljubavlju za druge, međutim, oni se vrlo dobro pretvaraju. Prema astrolozima, izuzetno su osetljiv znak koji je sklon delovanju po svojim emocijama. Ako otvoreno ne plaču zbog svojih grešaka, verovatno se zaključavaju u svoju sobu i ne razgovaraju s vama. Njihov pasivno-agresivni način suočavanja s problemima može biti vrlo frustrirajući za znakove koji imaju sposobnost objektivnijeg sagledavanja stvari.

Pixabay
 

Lav

Lav je još jedan znak koji voli zabavu i ne voli ništa da shvata preozbiljno. Vole kada je sva pažnja na njima i uživaju kada se drugi brinu o njima i tetoše ih.

Lavovi ne glume zrelost. U maniru tipičnog vatrenog znaka, deluju bez razmišljanja, što ih može dovesti u nevolje. Vole dramu i sami su skloni melodrami. Svet je njihova pozornica, a oni zvezde. Lavovi su vrlo ljubazni, velikodušni i odani, međutim, ponekad su previše za svoje prijatelje, porodicu i partnere.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: elle.hr

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike