Ovi znakovi Zodijaka skrivaju prave emocije kao zmija noge

09.10.2022

17:00

0

Autor: 24sedam

Nikada ne dozvoljavaju da iko osim njih zna njihovo stvarno emocionalno stanje

Ovi znakovi Zodijaka skrivaju prave emocije kao zmija noge
Žena, naočare za sunce 2 - Copyright Pixabay

Astrologija ima veliki uticaj na kontrolu emocija i održavenja mentalnog zdravlja, a mi vam donosimo četiri horoskopska znaka koji neretko glumataju da su srećni i ispunjeni, a ustvari skrivaju svoje prave emocije.

Ovan

Ovo je jedan od znakova Zodijaka koji uspešno prikriva svoje stvarno emocionalno stanje, a to čine nezrelim načinom ponašanja. Naime, osobe rođene u ovom znaku imaju tendenciju da svoje mišljenje izražavaju na prilično detinjast način, što je zapravo obrambeni mehanizam kojim prikrivaju svoje emocije. Ovnovi se često pretvaraju da su srećni i zadovoljni samo da ne bi uvredili ili povredili druge što nije dobro jer tako degradiraju sebe.

Pexels
 

Bik

Bikovi su po prirodi vrlo zatvoreni i nepoverljivi. Dugo će vam trebati da osvojite poverenje ovog tvrdoglavog znaka, ali jednom kada se to dogodi možete očekivati da ćete upoznati Bika onakvog kakav zapravo jeste. Do tada, budite sigurni da vam osoba rođena u ovom znaku neće otkriti ništa o sebi jer su uvek u strahu da bi se njihova ranjivost mogla iskoristiti protiv njih. Zbog toga se pretvaraju da je sve u redu i nikada ne pokazuju svoje prave osećaje.

Profimedia
 

Jarac

Pripadnike ovog znaka često nazivaju robotima jer su vrlo predani poslu, a kada rade, toliko su fokusirani na to čime se bave da ne pokazuju nikakve emocije, verujući da su emotivna stanja glavni neprijatelji produktivnosti. Jarčevi su sposobni da potpuno potisnu svoje prave emocije i za javnost nabace masku koja odglumi tačno onu ekspresiju koja je u određenom trenutku potrebna. Ovakvo ponašanje im onemogućuva da kažu ono što stvarno misle, a time teraju sami sebe da predstavljaju lažne emocije, piše zena.rtl.hr.

Pixabay
 

Vaga

Osobe rođene u ovom znaku konstantno brinu o mogućim propuštenim prilikama, bilo poslovnim, bilo životnim i zbog toga su često nezadovoljni trenutnom situacijom. Kada je pokazivanje emocija u pitanju, Vage su velika glumatala koja neće dozvoliti da iko osim njih zna njihovo stvarno emocionalno stanje zato uvek predstavljaju da su veseli i srećni iako su zapravo melanholični i skloni depresivnim mislima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike