Ovi znaci Zodijaka najgori su za vezu

06.10.2022

17:04

0

Autor: 24sedam

Astrologija pokazuje da više od kompatibilnosti utiče na to kako svaki znak voli drugu osobu i šta ih pokreće da odu

Ovi znaci Zodijaka najgori su za vezu
Svađa - Copyright Profimedia

Kada je reč o razlikama u vezi sa svakim horoskopskim znakom, ne može se poreći univerzalni bol koji se oseća kada se završi partnerstvo sa nekim koga volite.

Polagali ste velike nade u svoju vezu i mislili ste da će ona biti jedna od onih koje će trajati zauvek. Čak vas je i kompatibilnost horoskopa i zodijaka navela da verujete da ćete ostati zajedno. Osim što se pokazalo da je to suprotna vrsta odnosa. Istina je da svaki horoskopski znak ima obrazac kada su u pitanju odnosi.

Razumevanje šta neki horoskopski znak čini „užasnim“ u odnosima pomoći će vam da poradite na tim oblastima (bilo da su vaše ili partnerove) i nadamo se da će vaši odnosi cvetati u budućnosti.

Pixabay
 

Ovan

Istina je da je vaša veza bila gotova pre nego što je zaista počela. Nikada se prema partnerskom odnosu niste odnosili sa pažnjom ni ulagali sebe u vezu.

Pravili ste planove i nikada niste uključili svog partnera u njih, ponašali ste se iznenađeno kada vas je partner kontaktirao kao da ste u potpunosti očekivali da će vas ignorisati, i nikada niste činili ništa da izgleda kao da ste uopšte uloženi u vezu. U redu je da se ponašate hladno, ali ne do tačke u kojoj ćete zamrznuti svog potencijalnog partnera i tako ga istisnuti iz svog života.

Pixabay
 

Bik

Imate veoma razrađen skup testova i ispitivanja kako biste bili sigurni da je potencijalni partner proveren. Problem je u tome što vam treba toliko vremena da se uverite da je neko dovoljno dobar da nastavite vezu, da mu na kraju ponestane strpljenja i odluči da nije vredno skakanja kroz obruče i pokušaja da se dokaže da je vredan vaše pažnje .Ponekad treba da malo verujete i dozvolite da se desi šta god da se desi.

Pixabay
 

Blizanci

Niste želeli da se naknadno kajete pa ste držali otvorene opcije sa svojim partnerom. Niste želeli da budete vezani ako dođe neko bolji. Šta ako ste već imali vezu, a zatim upoznali svoju savršenu osobu? Ne volite kada stvari postanu emocionalno neuredne. Mnogo je bolje držati nekoga na dohvat ruke i ako se vaša veza ne pretvori u nešto ozbiljno, onda nema štete.

Pixabay
 

Rak

Partner je bio iskren od samog početka i rekao vam je da nije zainteresovan za vezu, ali ste bili uvereni da će se predomisliti kada provede vreme sa vama i upozna vas. Samo, nije baš tako.

Bio je iskren, samo vi niste bili iskreni prema sebi. Ne možete izabrati nekoga jer je izazov i želite pobedu. Teško se mirite sa tim da niste svakome privlačni. Sledeći put, verujte kada vam neko kaže da nije zainteresovan za vezu, pozdravite se i nastavite dalje.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike