Ovi znaci Zodijaka izgledaju hladno, a vole do beskraja

15.09.2022

17:20

0

Autor: 24sedam

Teško pokazuju emocije

Ovi znaci Zodijaka izgledaju hladno, a vole do beskraja
Ljubav 3 - Copyright Pixabay

Oni su ljudi koji čine ovaj svet boljim i lepšim mestom i oživljavaju dobrotu

Pixabay
 

Ovan

Možda mislite da je Ovan previše zaposlen da bi brinuo o drugim ljudima, ali u stvari je suprotno. Uprkos svojoj takmičarskoj prirodi i navici da na sve načine postiže ono što želi, on duboko brine za sudbinu svojih prijatelja i rođaka. Ovnovi se mogu pohvaliti svojom nemilosrdnom pobedom i istovremeno volontirati u prihvatilištu za beskućnike. Njihova duša je dovoljno velika, tolika da mogu da zagrle ceo svet.

Kad su Ovnovi izbirljivi, tad se sve svodi na vrhunske, skupe i kvalitetne stvari i doživljaje. Na primer, radije neće pojesti čokoladu, nego u usta staviti onu iz supermarketa. To mora da bude fina čokolada od malih proizvođača, po mogućstvu ručno napravljena od organskih sastojaka.

Pixabay
 

Rak

Emocionalni Rakovi su veoma brižni. Skloni su da se previše čvrsto vezuju za druge, pa se ponekad klone ljudi, plašeći se bola. Rak ne može proživeti dan, a da nekome ne učini uslugu ili dobro delo. Možda vam se čini da su ponekad distancirani, ali su oni zapravo stidljivi i nenametljivi. Ali kada pokažu emocije, doživećete talas ljubavi i toplote.

Rakovi se trude da budu optimistični i srećni. Oni to doslovno sebi postavijaju kao cilj i na tome aktivno rade. Osećajni Rakovi ceo život žude za zdravom i srećnom porodicom posebno ako su imali nesrećno detinjstvo. Ushićuje ih pomisao da pored sebe imaju voljenu osobu i decu, za koju će se nesebično žrtvovati.

Pixabay
 

Lav

Način na koji Lav vidi druge izuzetno mu je važan, pa nije sklon otvorenom pokazivanju emocija na početku odnosa. Želi da bude voljen i plaši se da će mu se, ako se pojave njegove prekomerne emocije, suditi. Lav je meke i ranjive prirode, pa često ne može d trpi tuđe kritike. U prijateljstvu, prema osobi kojoj apsolutno veruju, daju se potpuno, celo svoje srce.

Znaće da vas iznenade, posavetuju, osveste, ali i drže za ruku kada je najpotrebnije.O da, Lavovi veoma cene skupe i kvalitetne predmete, iako će malu prednost uvek dati „poznatoj etiketi“.Skloni su da gomilaju lepe stvari do te mere da se zatrpaju, jer ne mogu da odole kad u prodavnici vide nešto što im se sviđa.

Lav traži sreću na svakom koraku i u svakom trenutku. Koliko god da je teška situacija, osoba rođena u ovom znaku će u njoj tražiti makar gram pozitivnog. Uprkos njihovoj ozloglašenoj reputaciji ovaj vatreni znak ne želi ništa drugo nego da bude srećan. Iako nema čarobni štapić da promeni svet, Lav zna kako da ne pada, što ga i čini najsrećnim znakom Zodijaka.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike