Ovo su magične reči koje otvaraju sva vrata svakom znaku Zodijaka

28.08.2022

18:31

0

Autor: 24sedam

Astrolozi otkrivaju tajnu uspeha za svaki horoskopski znak. Ovim rečima i mantrama se vodite kako bi ostatak godine bio uspešan, a vi zablistali na svakom polju

Ovo su  magične reči koje otvaraju sva vrata svakom znaku Zodijaka
profimedia-0642254264 - Copyright Profimedia

Došlo je vreme da odbacite sve od čega strepite i da krenete da ostvarujete svoje snove. Kada zaškripi, ponavljajte ove mantre. Ove moćne reči će vam uliti snagu da nastavite kad posustanete i posumnjate u sebe.

Pixabay
 

Ovan

“Ove godine ću naučiti da nije moguće kontrolisati baš sve u životu i da malo sebi dam oduska. To će mi omogućiti da se opustim i dostignem nivo spokoja. Radujem se novim izazovima koje ću iskoristiti u svoju korist.”

Pixabay
 

Bik

“Dozvoliću sebi da se suočim s emocijama koje sam potisnuo i da se otvorim i kazem sta imam. To će mi omogućiti da povratim osećaj mira koji sam izgubio.”

Pixabay
 

Blizanci

“Spreman sam da napravim korak napred i iskoračim iz zone komfora da uzivam u svemu sto mi se nudi  bez obzira kakav će rezultat biti. Više se ne plašim neuspeha.”

Pixabay
 

Rak

“Otvoren sam za nove izazove i mogućnosti. Ne plašim se više ničega koracam pravo i dostojanstveno. Tuđa mišljenja me ne mogu povrediti jer ja mislim svojom glavo i drugi samnom ne mogu manipulisati.”

Pixabay
 

Lav

“Oslobodiću se negativne energije uzivacu  i trudiću se da vidim samo dobro u ljudima. Moj fokus će biti na postizanju ciljeva da gledam na svetliju stranu zivota i ostavim po strani sve  koji su važni za život.”

Pixabay
 

Devica

“Počeću da verujem svojim instinktima okrenucu se sebi , jer su nepogrešivi. Moj unutrašnji osećaj me nikad neće izneveriti to je cudo . Od sad se oslanjam isključivo na sebe.”

Pixabay
 

Vaga

“Više se neću držati nekih stvari iz straha od promena. Verujem da će ljudi koji treba da budu u mom životu, tu i ostati, nikoga neću zadržavati protiv njegove volje.”

Pixabay
 

Škorpija

“Neću tražiti krivicu za svoje neuspehe u drugim ljudima i neću da se opterećujem stvarima iz prošlosti. Njima je tamo i mesto. Spreman sam za nove životne avanture.”

Pixabay
 

Strelac

“Iskoristiću sve teškoće s kojima se susrećem za lični razvoj i napredak verovacu u sebe . Više se ne povlačim ni pred jednim problemom jer sam jaci od problema .”

Pixabay
 

Jarac

“Udovoljavaću svim svojim potrebama koje su ostale u drugom planu. Opraštam svima koji su me povredili, dajem svom srcu priliku da diše, a mojim osećanjima prostor.”

Pixabay
 

Vodolija

“Držaću se dalje od mesta koja u meni izazivaju nelagodu i sećanje na ružne dane. Oslobodiću se napetosti koja me muči i hrabro ću krenuti napred ka svojim ciljevima za koje godinama skupljam hrabrosti. Došlo je moje vreme.”

Pixabay
 

Ribe

“Došlo je vreme da kreiram budućnost kakvu sam oduvek želeo za sebe. Vreme je da budem ono što jesam bez ustručavanja i strepnje šta će drugi reći”.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike