Ovo je lista najboljih mama po horoskopu: Jedna je detinjastija od svih

26.08.2022

17:04

0

Autor: 24sedam

Roditeljstvo je težak posao i nije svaka mama jednako dobra u obavljaju svega što majčinstvo podrazumeva

Ovo je lista najboljih mama po horoskopu: Jedna je detinjastija od svih
pexels-daria-obymaha-1683975 - Copyright Pexels

Ribe

Ribe su ona vrsta majke koja svojoj deci usađuje poštovanje prema umetnosti i podstiče svoju decu da budu kreativna.

Deca mame Ribe biće osetljiva, maštovita i naučiće da postupaju prema drugim ljudima s ljubaznošću i saosećanjem. Mame Ribe će preneti svojoj deci ljubav prema prirodi, osećaj ponosa što pomažu drugima i nezavisan duh svojoj deci.

Mama Riba možda ne zna kako da nauči svoju decu da svoje snove ostvare, ali će ih svim srcem podržati da te snove ostvare.

Ovan

Mame Ovnovi drže rasporede svoje dece prilično zgusnute. Tako će se u njihovim životima naći mnogo toga, od muzike, sporta, hobija, društvenih aktivnosti i kampova. U međuvremenu, mama Ovan i sama ima pun raspored.

Želi da njenja deca ne beže od isprobavanja novih stvari. Podstiče ih da se suoče sa svim izazovima i da se bore za ono u šta veruju.

Ove mame mogu biti napadne sa svojom decom i ponekad moraju slušati i stvarno čuti šta njihovo dete želi ili ne želi raditi.

Profimedia
 

Blizanci

Mame Blizanci mogu razgovarati o bilo čemu sa svojom decom zbog čega rade na komunikaciji sa decom od najranijih dana. Mame Blizanci nemaju tajni pred svojom decom.

Jedna od stvari koja mamu Blizanca čini tako jedinstvenom je njena sposobnost da razume svoju decu, bez obzira na pol ili godine. Mame Blizanci priređuju najbolje zabave, rođendane i druženja.

Jarac

Mame rođene u znaku Jarca boriće se do smrti za svoju decu. Jako su odane i uvek će se zauzeti za njih.

Ove mame shvataju odgoj jako ozbiljno te svojoj deci žele da usade dobru radnu etiku, disciplinu i fokus. Možete biti sigurni da njihova djeca, ako dobijaju džeparac, zarađuju obavljajući kućne poslove i brinući se za svoju braću i sestre. Ove mame su najčešće zaposlene mame koje često zaboravljaju na svoje potrebe jer svaki slobodan minut posvećuju kući i porodici.

Unsplash
 

Bik

Mame Bikovi su neverovatno strpljive, toliko da se ponekad čine kao svetice. Ali nemojte se zavaravati, mame Bikovi vrlo su ozbiljne i prizemljene.

Mame Bikovi mogu biti tvrdoglave, što može dovesti do problema kada njena deca dođu u tinejdžerske godine. Ako ste ikada svedočili o sukobu između majke Bika i njene tinejdžerke, znate da to nije lepo.

Mama Bik se brine da njena deca cene lepotu i prirodu. Budući da je možda sklona preteranom uživanju u hrani i trošenju, mora pripaziti da uprkos tome pazi na ishranu svoje dece i da ih nauči da vrednuju novac.

Vaga

Vage su sjajne mame jer su uravnotežene i miroljubive. Mame Vage ne vole da budu preterano stroge, radije bi bile prijateljice nego mame, ali obično čekaju da postanu prijateljice sa svojom decom dok ne odrastu.

Najvažnije stvari koje mama Vaga uči svoju decu je kako deliti, saosećanje s drugima i kako biti dobar prijatelj.

Pexels
 

Rak

Mama Rak je zaštitnički nastrojena i brižna. Zapravo, deca čija je mama Rak znaju koliko su voljena i pažena.

Mama Rak je uvek tu da sasluša svoje dete i pomogne mu da se bolje oseća. Želi da njen dom bude mesto ljubavi i udobnosti, a da se njena deca uvek osećaju slobodno da podele sa njom šta god ih muči. 

Kad sve drugo zakaže, mama Rak će svom detetu napraviti omiljene kolačiće samo da ih podseti koliko ih voli. Takođe je izvrsna u pomaganju u razvoju detetove kreativnosti i ne stidi se da podeli genijalnost svog deteta sa svetom.

Strelac

Mame Strelčevi imaju veliko srce. Svojoj deci usađuju žeđ za znanjem i snažan osećaj nezavisnosti, kao i opak smisao za humor.

Strelčevi su zabavne mame i znaju da je detinjstvo kratko, pa želi da njena deca uživaju u svakom trenutku. Međutim, ona zna da bude impulsivna i da brzo menja odluke i planove. 

Ona nema toliko pravila kao druge mame jer želi da njena deca budu svoji ljudi, a ne njena kopija.

Profimedia
 

Devica

Šta god da se pokvari, mama Devica daće sve od sebe da to popravi, bilo da se radi o igrački ili slomljenom srcu. Ima velika očekivanja od svoje dece i zna da bude kritična, ali ih i dalje jako voli, čak i kad je iznevere.

Ona je kraljica multitaskinga jer je roditelj, radi, volontira i još uvek održava vrlo čist i uredan dom. Želi da su njena deca disciplinovana i da ne odustaju od svojih ciljeva samo zato jer su naišli na prepreku.

Mama Devica ima perfekcionističke sklonosti i može previše zahtevati od svoje dece ako nije pažljiva.

Pixabay
 

Škorpion

Mame Škorpioni su zastrašujuće intuitivne i često znaju šta se događa s njihovim detetom pre nego što dete samo shvati. Mame Škorpioni su jako odane, poštene i zaštitnički nastrojene prema svojoj deci. Sve dok njena deca govore istinu i paze jedni na druge, ona je dobra.

Rođeni borac, ova mama će se boriti za svoju decu više, jače i duže nego za sebe. Potrebe svoje porodice staviće iznad svojih i strastveno će ih braniti kad god oseti da su joj deca ugrožena.

Vodolija

Mame Vodolije se ne prilagođavaju i verne su sebi. Ona može svoju decu školovati kod kuće, ali će se pobrinuti da idu na razne edukacije i van kuće. Pobrinuće se da znaju koliko je važno pomagati drugima i da njena deca budu svesna važnih problema kao što je globalno zagrevanje.

Mama Vodolija će podsticati maštu i eksperimentisanje kod svoje dece. Međutim, ona će imati vrlo malo strpljenja za neuspeh i bilo kakvu vrstu emocionalne nestabilnosti.

Lav

Mama Lavica je najdjetinjastija od svih mama. Uživa da se igra sa svojom decom i da im daje velikodušne poklone. Ona, međutim, može biti zaokupljena sobom i staviti sopstvenee potrebe ispred potreba svoje dece, piše Your Tango.

Iako voli svoju decu, može imati narcisoidne sklonosti, razmišljajući o svojoj deci kao o produžetku sebe.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike