Ova 3 znaka Zodijaka biće u velikoj ekspanziji zbog punog meseca

11.08.2022

17:13

0

Autor: 24sedam

Avgustovski pun mesec nas ohrabruje da odbacimo stara pravila i rutine i zakoračimo na potpuno nove staze čak i ako to znači da uradimo nešto neočekivano ili da idemo suprotno

Ova 3 znaka Zodijaka biće u velikoj ekspanziji zbog punog meseca
priscilla-du-preez-9vHPCKymSh0-unsplash - Copyright Unsplash

Za ova tri znaka, ovo će biti istinski rokenrol emocija, revolucija u duhovnom i intelektualnom smislu, napredak o kome mnogi mogu samo da sanjaju.

Pixabay
 

Blizanci

Blizanci će pun Mesec osetiti kao nalet svežeg vazduha, kao dah nove inspiracije koji juri ka vama. Sada je vreme za ozbiljan duhovni rast, širenje vaše zone komfora  i prihvatanje novih načina razmišljanja.

Možda ćete otkriti da se vaša interesovanja i težnje sada brzo menjaju – jedan razgovor bi mogao da osvetli strast prema temi za koju nikada niste znali da imate. Pratite ove iskre uzbuđenja i rizikujte da zadovoljite svoju radoznalost.

Pixabay
 

Vaga

Ovaj pun Mesec u Lavu želi da svoiu sočnu i strastvenu energiju usmerite ka sebi a ne ka drugima. Možda ćete otkriti da ste pogođeni naletom kreativnosti, novih ideja i nepoznatih misli a sve zajedno bi moglo u vama da probudi strast ka nečem potpuno drugačijem.

Lako se može dogoditi da započnete sasvim nekonvencionalan projekat ali i neočekivanu romantičnu vezu. Zvezde vam savetuje da se upustite u sve što pred vas isporuči ovaj avgust i sve što vam stavlja zvezde u oči i ubrzava rad srca.

Pixabay
 

Vodolija

Ovo je vaš pun mesec, Vodolijo i  zato zakoračite u lunarnu svetlost i budite spremni da rastete pred svačijim očima. Vaš identitet i stav se menjaju brzinom svetlosti, a vi odbacujete svoju staru kožu brže nego ikada ranije.

Prihvatite svoj prirodno buntovnički duh dok istražujete ovu inovativnu novu teritoriju i nemojte se plašiti da prevaziđete status kvo. Vašem neobičnom duhu je potreban prostor da raste.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike