Večeras se dešava magija na nebu: Kišu meteora osetiće svaki horoskopski znak

11.08.2022

13:11

0

Autor: 24sedam

Ovu nesvakidašnju energiju možete iskoristiti na pravi način

Večeras se dešava magija na nebu: Kišu meteora osetiće svaki horoskopski znak
Profimedia

Da bismo razumeli astrološki značaj kiše meteora, moramo razumeti značaj kometa. Komete se sastoje od leda, prašine i gasova. Ako bismo u tome tražili simboliku, mogli bismo reći da komete predstavljaju naše zamrznute emocije i kolektivne strahove, koji izlaze na površinu kako bismo ih videli i izlečili. Sve što smo ignorisali ili potiskivali više nećemo moći da gušimo.

Profimedia
 

Kiša meteora simbolizuje lepotu koja se diže iz pepela. Meteorske kiše predstavljaju duhovne uvide i mudrost, stečene gledanjem duboko u senke nas samih i našeg sveta.

Sa aspekta astrologa, vreme je za inspiraciju i nove ideje koje će vam pomoći da živite svrsishodnijim životom, da se oslobodite strahova i samoporažavajućih misli.

Ovog meseca, prisustvovaćemo kiši meteora Perseida koji će se na nebu pojaviti 11. i 12. avgusta, a trajaće različitim intenzitetom sve do 1. septembra.

Profimedia
 

Zemljani znaci (Jarac, Bik, Devica)

Ova kiša meteora bi vam mogla pomoći da se distancirate od praktičnog i krenete više u carstvo ideja i snova. Moći ćete da se vratite na zemlju i usredsredite se na to kako da sprovedete ove ideje u dogledno vreme. Ali, za sada, samo budite otvoreni za istraživanje onoga što vam je trenutno dostupno. To je takođe vreme za učenje. Vaš um može biti otvoreniji nego inače.

Pixabay
 

Vazdušni znaci (Vaga, Vodolija, Blizanci)

Za vas, ove meteorske kiše vam mogu pomoći da fokusirate svoje misli. Možete da proverite stvari sa svoje liste obaveza i da nastavite sa projektima koji su nekada ranije bili prekinuti. Mogli biste da dobijete nalet energije i zamah. Ovo je takođe vreme za druženje i možda ćete sresti ljude iz prošlosti koje dugo niste videli.

Vatreni znaci (Ovan, Lav, Strelac)

Možda je ovo vreme da se zaustavite i razmislite. Imate podsticaj da izađete, da se družite. Ipak, odvojite vreme za sebe, jer ste otvoreni za nove ideje ili realizacije koje vam se nameću. Mogli biste da ostvarite neiskorišćeni potencijal i pronađete nove načine da izrazite svoju kreativnu energiju. Prošli ste kroz tranziciju i sada je dobro vreme da odredite prioritete.

Pixabay
 

Vodeni znaci (Rak, Škorpija, Ribe)

Emocije koje su potisnute ili zamrznute mogu početi da izviru iz vas. Događaji u svetu, kao i sećanja iz ličnog života, mogli bi da vas učine emotivnijim. Budite saosećajni prema sebi, ali i prema drugima. Ovo je promena koja će vam pomoći da pojačete svoju intuiciju. Kiša meteora vam može pomoći da se oslobodite nekih svojih strahova.

BONUS VIDEO:

RINA

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti