Ružičasti pun mesec večeras dostiže vrhunac: Pripremite se, biće sve, samo ne običan

14.06.2022

14:10

0

Energija koja menja živote

Ružičasti pun mesec večeras dostiže vrhunac: Pripremite se, biće sve, samo ne običan
profimedia-0697598794 - Copyright Profimedia

Pun mesec će večeras sjajno zasijati, nudeći poslasticu za sve posmatrače neba, jer će svet svedočiti fenomenu ružičastog meseca.

Šta god da radite naredna dva dana, neka bude nesavršeno.

Nalet energije, buru emocija i inspiracije osetiće svi. Kada je mesec pun naše baterije su na maksimumu, tako će biti i ovaj put. Poseban uticaj će osetiti kreativni ljudi, pa ako sebe smatrate talentovanim nemojte sedeti skrštenih ruku.

Za žene je posebno važno da u ovom periodu i do kraja meseca pojačaju svoju energiju i veruju intuiciji. Važno je sputavati bes, agresiju i toksične emocije. Umesto toga, prihvatite nežnost i mekoću, poput cveta božura. Probudite unutrašnju svetlost u sebi!

Profimedia
 

Šta treba da uradite za sreću i uspeh:

Ovaj pun Mesec je dobar ako postanete kreativni, bacite nepotrebne stvari i nagomilano smeće, napravite plan za dalje akcije, provedite vreme pored ljubaznih i iskrenih ljudi, obavite neke poslove po kući ili na poslu, posvetite se hobiju, očistite dom, divite se Mesecu. Ovo je dobar dan da u dom unesete buket božura, jedete jagode, slušate muziku i vizualizujete.

Profimedia
 

A šta ne treba raditi za vreme punog Meseca:

Tokom ovog perioda, povoljno je odvojiti se od loših navika i uvesti nešto korisno u život. Ne kupujte skupe stvari, ne prepuštajte se impulsima, ne pozajmljujte, ne pretvarajte se u tračeve ili manipulatore, ne bacajte otpad u prirodi, ne radite ništa važno na dan punog meseca.

Pokušajte dane oko punog Meseca i provedete na način koji vam se zaista dopada: dovoljno spavajte, smejte se, jedite ukusno i zdravo, krećite se, udišite svež vazduh, uživajte u omiljenim aktivnostima i komunicirajte sa pozitivnim ljudima, uhvatite sve interesantne misli mrežom, primetite nove stvari oko sebe, uživajte u svakom trenutku, ne zapušite glavu strahom i negativnom energijom, trošite energiju samo na dobro.

Poslušajte savete astrologa i večeras potražite na nebu mesec koji izgleda veći i svetliji od svih do sada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike