Ovo su najgori parovi Zodijaka

18.05.2022

19:11

0

Autor: 24sedam

Ako se Strelčevima nađe Škorpija na putu bolje da beže na kraj sveta

Ovo su najgori parovi Zodijaka
Profimedia

Dobro razmislite o svojoj prošlosti i zapitajte se u kom su horoskopskom znaku rođeni najgori mogući partneri koje ste imali u ljubavi. Moguće je da ćete primetiti da s nekima jednostavno ne uspevate da izađete na kraj.  Čak i kad je u pitanju dobra osoba, s najboljim namerama, može da se dogodi da prosto niste kompatibilni.

Pixabay
 

Ovan
Lako će vas privući Bik — on je, kao i vi, ambiciozan, motivisan i teži ka savršenstvu. Na prvi pogled je savršen partner. Međutim, oboje ćete želeti da budete glavni u vezi i to može da bude ogroman problem. Ovnovi obično vole da „isteraju svoje“, dok Jarčevi moraju da drže sve konce u svojim rukama.

Pixabay
 

Bik

Pripadnicima ovog znata treba partner koji će ima pokazivati ljubav, nežnost, naklonost, priređivati im sitna iznenađenja, ali i velike romantične gestove. Zato ne bi trebalo da se upuštaju u vezu s Vodolijom, koja ne drži previše do ovakvih poteza i vrlo će otvoreno to staviti do znanja. Ovakva ljubav može da opstane, ali zahteva mnogo truda i kompromisa — uglavnom od strane Bika.

Pixabay
 

Blizanci

Osobe rođene u znaku Blizanaca obožavaju društvo, vole da flertuju i lako se snalaze u bilo kojoj društvenoj situaciji. Oni su u središtu svake žurke i svi žele da im se približe. S druge strane, Rak nije takav  radije će ostati kod kuće, a otvoriće se tek nekolicini. Zato i nisu najbolji spoj i vrlo brzo se prezasite jedno drugog, a takva veza posebno teško pada Blizancima.

Pixabay
 

Rak
Pripadnici ovog znaka su vrlo osetljivi i dosta toga shvataju lično, pa im treba partner koji pamti šta ih povređuje i kako se treba ponašati prema njima. To definitivno nije Strelac, koji će najpre da izbrblja možda čak i ono što ne misli, a onda da razmisli o rečenom. Bez ikakve loše namere, Strelac može da povredi Raka kao niko drugi. Uz to, Strelčevi su poznati kao avanturiste, dok Rakovima treba spokoj i stabilnost.

Pixabay
 

Lav
Nije tajna da ljudi rođeni krajem jula i početkom avgusta očekuju od svih ,pa i od emotivnih partnera obožavanje, obožavanje i obožavanje! Njima je potrebna posvećenost i odanost, a to teško dobijaju od Riba, kojima često pogled odluta gde ne treba. Zamislite samo kako to teško pada jednom Lavu!

Pixabay
 

Devica
Iako i Device i Ovnovi žive za perfekciju, to je jedna od retkih stvari koje su im zajedničke. Device su organizovane i vole da vode život prema planu, dok su Ovnovi previše spontani za njih i u trenutku promene i mišljenje i plan. 

Pixabay
 

Vaga
Pripadnici ovog znaka vole da neko brine o njima, a u tome im Device neće biti mnogo predusretljive. Astrolozi kažu da u ovakvim vezama često ima večeri u kojima se toliko dugo raspravlja o tome gde će izaći da na kraju ne odu nigde jer Device odbijaju da donesu konačnu odluku za oboje, a Vagama se ne odlučuje uopšte.

Pixabay
 

Škorpija

Škorpijama će lako privući pažnju Blizanci jer su šarmantni, inteligentni i čine da se osetite kao da vas razumeju. To je prilično osvežavajuće za Škorpiju, znak koji najčešće pogrešno shvatamo, ali budući da su prilično posesivne potrebna im je potpuna posvećenost. Od Blizanaca to nije lako uvek dobiti, kao i neku dublju emocionalnu intimnost — sve se često završava na površinskom šarmiranju.
Pixabay
 

Strelac
Ljubiteljima slobode kakvi su Strelčevi najgori mogući partneri su Škorpije, koje uvek moraju da znaju gde je njihov partner, s kim, kako je obučen i kad se vraća. Takva veza vrlo retko opstaje i izuzetno je naporna za Strelca, koji voli da istražuje nove ideje, mesta i ljude.

Pixabay
 

Jarac
Pripadnici ovog znaka obično privlače jednako ambiciozne ljude jer je to vrlo praktično — razumeće jedno drugo i gurati se napred zajedno. Međutim, ambiciozni Ovnovi nadmetaće se s Jarčevima za kontrolu u vezi. Isto tako, Jarčevima je reputacija vrlo bitna, a impulsivno ponašanja Ovnova može lako da je naruši.

Pixabay
 

Vodolija
Kao najnekonvencionalniji znak Zodijaka, Jarac je sve ono što Vodolija prezire. Vodolija igra po sopstvenim pravilima i sve radi na sebi svojstven način, dok Jarčevi drže do tradicije i normi. Astrolozi kažu da nije retkost da ovaj par počne da se viđa i da Vodolija jednostavno prestane da se javlja jer ne ume da objasni šta je to tačno što mu smeta kod Jarca — jednostavno može da mu bude dosadan i da se brzo „ohladi“.

Pixabay
 

Ribe
Iako su i Ribe i Lavovi pravi romantici, tu se njihove sličnosti završavaju. Lavovima sve vreme treba pažnja i beskrajno mnogo posvećenosti, dok Ribe em preferiraju da ostanu u svom svetu mašte više nego da se bave drugima, em vole da „bace oko“ na atraktivne ljude u prolazu. Ribe su, inače, znak koji se najsporije nekome potpuno predaje i stupa u ozbiljnu vezu, pa ne čudi što mu srdačni Lav, koji bi odmah da 24 sata gledaju u njega, deluje kao pretežak zalogaj.

BONUS VIDEO:

Nebojša Mandrapa


 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti