Teško im je ugoditi! Najzahtevnije žene Zodijaka

15.05.2022

19:00

0

One su apsolutni rekorderi u disciplini "teško osvojive"

Teško im je ugoditi! Najzahtevnije žene Zodijaka
Pixabay

Ribe

Žene Ribe su veoma hladne, promišljene, zaljubljene u sebe i izgledaju kao da nisu sa ovog sveta. Dakle, muškarac ih mora nekako posebno osvajati, ali kako tačno – niko ne zna. Ukoliko je zainteresuje, žena Riba će izaći sa muškarcem na sastanak, ali sasvim je moguće da će “zamahnuti svojim repom i nestati”. Riba voli da se igra sa svojim osvajačima, kao mačka sa mišem i to je njena omiljena zanimacija.

Profimedia
 

Vaga

Apsolutno je nemoguće osvojiti Vagu bez skupa osnovnih osobina – dobrog obrazovanja, odličnog vaspitanja, razvijenog osećaja za lepe stvari, harizme. Takođe, muškarac koji želi da šarmira Vagu ne sme biti isti kao svi njeni dosadašnji udvarači. Mora da se izdvaja po nečemu.

Muškarac koji ima nameru da osvoji ovu lepoticu mora stajati ispod njenog balkona i čekati da ona odluči, da li joj je uopšte potreban ili ne.

Pixabay
 

Blizanci

Nervozni Blizanci skoro su stigli do bronzane medalje. Blizanac žena je spremna za dublje odnose samo ako je iskreno zainteresovana. Muškarac bi mogao da je osvoji pričom i zanimljivim temama.

Potreban joj je elokventan muškarac koji će u priču uključiti sarkazam, cinizam i crni humor. A onda će ona naravno odlučiti da li je dovoljno dobar za nju.

Pexels
 

Vodolija

Ove dame zaista vole da izlaze sa udvaračima na sastanke, idu u pozorište, šetaju, smeju se šalama. Sve ovo je potpuno iskreno i nema ni najmanje laži.

Međutim, i nakon svega ona neće želeti da spava sa muškarcem, sve dok ne zadobije njeno poverenje.

Profimedia
 

Jarac

Čak i ako joj donesete na tacni glavu zmaja – ova princeza neće lako dati svoju ruku. Ova žena želi ozbiljnu vezu – “živeli su srećno do kraja života i umrli u jednom danu.”

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: cicimici.com

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti