Astro pamet! Najmudriji među nama

22.04.2022

16:55

0

Rođeni pod znakom Škorpije imaju najviši nivo analitičke inteligencije, Ovnovi, s druge strane, imaju više percepcije

Astro pamet! Najmudriji među nama
profimedia-0055152413 - Copyright Profimedia

Astrološke prognoze mogu predvideti mnogo toga, od romantične kompatibilnosti dvoje ljudi do zdravlja. Ali kako stoje stvari kada je u pitanju inteligencija?

Vatreni znaci su dovoljno uporni da rizikuju. Zemljani imaju praktičnu mudrost, vodeni znaci imaju povećanu emocionalnu inteligenciju koja im omogućava da predvide potrebe drugih, dok su nadahnjujući vazdušni znaci u stanju da iskoriste svoj intelekt kako bi "iskoristili" druge za neki cilj ili za svoju ličnu korist.

Ipak, kada je o mudrosti reč, astrolozi ističu ova tri znaka.

Ovan

Pripadnici ovog znaka sve rade u hodu i teško da postoji situacija u kojoj se oni ne bi snašli, ali i bili ispred konkurencije. Njihovi interesi i znanje su sjajni, ali i u retkim situacijama kada nešto ne znaju, Ovan se brzo snalazi i lako dolazi do pravih informacija. Ovnove kroz život vodi nepogrešiva ​​intuicija i to je glavni ključ njihovog uspeha.

Profimedia
 

Škorpion

Najveća prednost Škorpiona u odnosu na druge znake je što njihov znak kombinuje ženske i muške kognitivne sposobnosti, pa su dvostruko konkurentniji od ostalih. Škorpioni u rešavanju problema koriste i logiku i intuiciju, a zahvaljujući toj osobini najbrže odgovaraju na najteža, ali i najvažnija pitanja u životu.

Profimedia
 

Jarac

Jarac je znak koji rođenjem nije nadaren natprosečnom inteligencijom, već se ona stječe tijekom života, marljivo učeći na pokušajima i greškama. Njihovo znanje koje stiču godinama, u kombinaciji s iskustvom, vredi puno više od klasičnog knjižnog znanja. Jarčevi savršeno koriste ono što znaju i umeju, pa bez greške pogađaju metu, koliko god ona bila udaljena.

 Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike