Ako želiš najboljeg ljubavnika - izaberi muškarca u ovom znaku!

18.03.2022

18:07

0

On je gospodin strast

Ako želiš najboljeg ljubavnika - izaberi muškarca u ovom znaku!
profimedia-0039245615 - Copyright Profimedia

Astrolozi savetuju ko je sladak, inteligentan, odan, a ko najbolji ljubavnik Zodijaka.

Profimedia
 

1.Koji horoskopski znak je najverniji?

Muškarac Bik je gotovo sigurno najverniji. Njegova vernost je toliko intenzivna da ponekad može biti pomalo zastrašujuća! Ali vezu sa muškarcem Bikom možete započeti samo ako ste i strašno verni, jer vam muškarac Bik gotovo nikada neće oprostiti vaše neverstvo.

Za manje odanog partnera, muškarac Rak je savršen. Sve dok mu pokazujete poštovanje i naklonost (i dobro se ophodite prema njegovoj majci), on će vam biti privržen. Muškarac Lav je takođe poznat po svojoj odanosti.

Međutim, ta lojalnost može biti umanjena ako ga ne podržavate u svemu što radi. On će to protumačiti kao nedostatak podrške, a u nekim slučajevima to mu može „dati dozvolu“ da zaluta. Muškarac Vaga je znak da će najverovatnije stupiti u brak iz pogrešnih razloga, a glavni među njima je jadan strah od usamljenosti. Ako morate da izaberete samo jedno: Bik - jer je vernost u osnovi njegove prirode.

Profimedia
 

2.Koji horoskopski znak je najpouzdaniji?

Muškarac Ovan voli sebe da vidi kao viteza na belom konju. Voli situacije u kojima spašava stvari i to ga veoma raduje. Muškarac Bik je pouzdan, ali samo ako je potpuno kristalno jasan o čemu se radi, a takođe može biti malo spor za shvatanje i ponekad neosetljiv.

Međutim, kada bude znao gde ga želite, kada i zašto, on će biti tu. Iako ćete možda morati da napišete uputstva na poleđini njegove ruke. Muškarac Rak je, bez sumnje, najpouzdaniji. Porodica mu je na prvom mestu i on svoje obaveze shvata veoma ozbiljno.

Sve dok ste u dobrim odnosima sa njegovom majkom, nećete naći bolju stenu na koju se možete osloniti od muškarca Raka. Ako pod „pouzdan“ mislite na „organizovan“, ne tražite dalje od muškarca Device. Pamtiće svaki važan datum i organizovaće svoj radni i lični život da se što bolje prilagodi. Sigurno nikada niste čuli muškarca Devicu da kaže da je nešto zaboravio. Ako morate da izaberete samo jedan: muški rak je pre svega najpouzdaniji znak.

Profimedia
 

3.Koji horoskopski znak je najslađi i najnežniji? 

Muškarac Riba je daleko najsaosećajniji. On oseća ono što osećate i vi. Ako ti nisi srećan, nesrećan je i on. Gotovo je patološki nesposoban da bude neosetljiv. Od svih znakova, muškarac Devica ceni dobrotu iznad svega.

To je po njegovom mišljenju najvažnija ljudska osobina. Ta ljubaznost se proteže na sve ljude koje sreće, a ne samo na njegove prijatelje, partnera i porodicu. On zaista ne podnosi okrutnost bilo koje vrste. Ako morate da izaberete samo jedno: i Devica i Ribe će biti neverovatno ljubazne i nežne prema vama. Ipak, muškarac Riba može biti malo potreban, pa ćemo morati da izaberemo - Devica!

Profimedia
 

4.Koji horoskopski znak ima najbolji smisao za humor?

Od svih znakova zodijaka, muškarac Lav najviše voli da se smeje. Ima veoma suptilan osećaj za zabavu i rođen je sa sjajem u očima. Ako razmišljate o tome gde da ga izvedete na prvom sastanku, ne možete pogrešiti ako ga odvedete u stand up komediju. Čovek Lav se celog života ponaša kao da je na sceni.

Ništa mu nije draže od zahvalne publike i učiniće sve da vas nasmeje. Naravno, ovo može postati malo umorno nakon nekog vremena! Muškarac Vodolija je izuzetno veseo i neozbiljan. On u svemu može pronaći smešnu stranu. Ako morate da izaberete samo jedno: muškarac Lav je taj koji će vas nasmejati do suza.

Pixabay
 

5.Koji horoskopski znak je najinteligentniji?

Muškarac Jarac će verovatno biti najobrazovaniji. Ovo nije nužno posledica prirodnog bogomdanog uma. Ovo je verovatno rezultat čiste odlučnosti. Muškarac Jarac ne voli da bude drugi u bilo čemu u životu, uključujući obrazovanje. Muškarac Jarac duboko brine o tome šta drugi ljudi misle, pa su mu sva slova koja prethode njegovom imenu od velike važnosti. Muškarac Devica će najverovatnije biti obrazovan i kulturan.

Ako tražite nekoga sa kim možete da vodite filozofske razgovore do ranih jutarnjih sati, onda ne tražite dalje. Muškarac Devica će imati citat za svaku priliku. Čak i smešna stvar koja vam se dogodila na poslu će ga navesti da parafrazira Vilijama Blejka, Alena Ginsberga ili Ambrouza Birsa. Ako morate da izaberete samo jedno: to će morati da bude muškarac Devica. Njegov intelekt je ključ za fascinantna zapažanja i učenost.

Profimedia
 

6.Koji horoskopski znak je najstrastveniji?

Mislim da verovatno već znate odgovor na ovo! Muškarac Škorpija. Od svih znakova Zodijaka, nijedan nije više povezan sa strahom od Škorpije. Za muškarca Škorpiju to nije posebna potraga, ali je tačka u kojoj treba pronaći sve: ljubav, strast, slobodno vreme, istraživanje i zabavu. Muškarac Ovan ima sirovu, grubu energiju. Ako tražite nekoga ko će voditi glavnu reč, onda je ovo čovek za vas. Ako volite različitost, uzbuđenje i opasnost, onda je muškarac Blizanci pravi za vas. Ako morate da izaberete samo jednu: Škorpija! On je gospodin Strast celog Zodijaka!
 

Profimedia
 

7.Koji horoskopski znak je najromantičniji?

Ako govorimo o klasičnoj, staromodnoj romansi (otvara vrata ženi, daje ti sako kad ti je hladno itd.), onda to mora da je muškarac Ovan. On sebe vidi kao "muškarac" u bilo kojoj vezi. Veoma je svestan dužnosti koja dolazi sa njegovim polom. Muškarac Škorpija uvek održava iskru u vezi. Kao takav, biće oduševljen kada stvari budu sveže i zanimljive. Dakle, od svih muških horoskopskih znakova, on će vas verovatno najviše iznenaditi poklonima i romantičnim gestovima na redovnoj osnovi. Muškarac Riba je najromantičniji, ako govorimo o cveću, večerama uz sveće.

Njegov osećaj za romantiku ne potiče od dužnosti (kao što bi se moglo reći u slučaju muškarca Ovna) i nije zaslepljen požudom (što se lako može reći i za muškarca Škorpiju), to je romansa zbog romantike. Ako morate da izaberete samo jedno: čovek u znaku Riba pobeđuje. Nema skrivene namere, njegovi romantični gestovi su kodirani u svakom aspektu njegovog karaktera.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: nekobitan.com

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike