Astrolog otkriva najbolje doba godine za vaše venčanje iz snova

15.04.2022

11:00

0

U odnosu na horoskopski znak

Astrolog otkriva najbolje doba godine za vaše venčanje iz snova
Burme - Copyright Pixabay

Za jedne je horoskop tek obična razbibriga, za druge mnogo više od toga. Nije mali broj onih koji će prilikom donošenja važnih odluka uzeti u obzir baš astrološke savete. Jedna od tih odluka je i datum venčanja.

Astrolog Ambi Statham otkriva za časopis "Brides" da je najbolje odabrati datum venčanja u vremenu vladavine svog horoskopskog znaka, kada je kosmos na našoj strani i Sunce obasjava naš deo Zodijaka.

Međutim, ako je taj period ujedno i razdoblje retrogradnog Merkura, Venere ili Marsa, onda je bolje izbeći venčanje.

U nastavku proverite koje bi doba godine moglo biti najbolje za vaše venčanje.

Vatreni znaci

Vatrenim znakovima potrebna je vatrena energija pa je, logično, leto idelano vreme za stupanje u brak.

Ovnovima najviše odgovara početak leta, dakle jun. Venčanje na letni solsticij, tokom najdužeg dana u godini, odgovaralo bi tom dinamičnom znaku.

Lav ima sreće jer može da kombinuje leto i vladavinu Lavova i odabrati venčanje u razdoblju od kraja jula do kraja avgusta.

Ako im ne odgovara zimski termin tokom njihove vladavine, Strelčevi mogu izdabrati bilo koji letnji mesec za venčanje.

Pixabay
 

Vazdušni znaci

Izgleda da vazdušni znaci imaju najviše prostora za razmišljanje o datumima s obzirom na to da po mišljenju astrologa mogu odabrati bilo koje doba godine.

Vage su po prirodi vrlo sofisticirane i elegantne, a rana jesen smatra se jednim od najboljih razdoblja za elegantnija venčanja.

Za Vodolije pravila ne postoje ni u čemu, pa tako ni u izboru datuma venčanja. One su nepredvidive i spontane, a svemir kao da zna da ih je bolje pustiti da rade po svom.

Profimedia
 

Zemljani znaci

Proleće i jesen su idealni za zemljane znakove, pogotovo ako žele da se povežu sa prirodom i imaju venčanje na otvorenom koje bi savršeno odgovaralo njihovoj ličnosti.

Bikovi mogu odabrati proleće koje je bliže njihovom mesecu rođenja. Za Jarčeve i Device preporučuje se jesen, u slučaju Jarčeva kasnija jesen.

Pixabay
 

Vodeni znaci

Prema mišljenju astrologa, Škorpije su stvorene za zimsko venčanje. Kao savršenu opciju za taj znak astrolog navodi malo privatno zimsko venčanje pored jezera.

Ribama takođe predlaže zimsko vreme, dok će Rakovima najviše odgovarati letnje venčanje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike