Otkrijte najveći stereotip o svom znaku Zodijaka

14.04.2022

11:00

0

Autor: A.G.

Istina je ispod površine

Otkrijte najveći stereotip o svom znaku Zodijaka
profimedia-0070052296(1) - Copyright Profimedia

Čuli ste da su Ovnovi rođene vođe, Device opsesivno-kompulsivne, dok Vage nikako ne mogu da donesu odluku. Odakle potiču ove predrasude i ima li u njima istine?

Ovan

Stereotip: Nestrpljiv i impulsivan

Istina je da je Ovan tu da započne stvari. Često služi kao inspiracija drugima za akciju. Ovnovi bi trebalo da stalno počinju nove stvari i rizikuju – tako razvijaju hrabrost i unutrašnjeg ratnika. Kako postaju stariji, smiruju se i drže plana na duge staze, ali da bi ostali mladi i puni energije, i dalje ponekad moraju da se prave ludosti i skaču u nepoznato.

Bik

Stereotip: Tvrdoglav i neumoljiv

Istina je da je tvrdoglavost Bika više upornost i izdržljivost. Oni temeljno planiraju, ali kada jednom pokrenu plan, teško ih je zaustaviti. Malo fleksibilnosti bi prijalo Biku, ali s druge strane budite zahvalni na njihovoj istrajnosti.

Profimedia
 

Blizanci

Stereotip: Dve strane ličnosti

Najradoznaliji znak zodijaka, Blizanci vole da istražuju različite načine razmišljanja. Ipak, ispod svih tih ličnosti i mišljenja, krije se stvarna osoba sa sopstvenim uverenjima - samo morate biti uporni da ih prepoznate. Pod vladavinom Merkura, u stanju su da se prilagode svakoj situaciji i da se povežu sa bilo kim.

Rak

Stereotip: Ćudljiv i preosetljiv

Pod uticajem Meseca koji se stalno menja, Rak je tu da teče sa plimom i osekom. Baš kao što se Mesec svaki dan vidljivo menja, tako i Rakova osećanja prate isti ciklus. Njegovo emocionalno carstvo je često pogrešno shvaćeno i potcenjeno, ali Rak je zadužen za važan posao da oseti sve – uspone, padove i sve između.

Profimedia
 

Lav

Stereotip: Ponosan i egocentričan

Pod vladavinom Sunca, Lav poseduje odgovarajuću želju da bude prepoznat i cenjen. Ali Lav takođe vlada srcem, a istina je da je Lav jedan od najvelikodušnijih i najdarežljivijih znakova.

Devica

Stereotip: Kompulsivno čiste

Devica je znak Zodijaka zadužen za stvaranje reda iz haosa i čišćenje nereda drugih znakova zodijaka. Ali navratite do svog prijatelja Device i otkrijte da oni, u stvari, nisu uvek toliko uredni. Svet Device ne mora da bude besprekoran, samo dovoljno organizovan za efikasno funkcionisanje.

Profimedia
 

Vaga

Stereotip: Hoće li se ikada odlučiti?

Vaga su uvek tu da izmere sve opcije i donesu oduke koje rezultiraju maksimalnom ravnotežom, harmonijom i pravdom. Naravno, postoji trenutak kada Vaga treba da se posveti tom jednom, pravom putu. Većina njih na kraju i stigne do toga, ali zar vam nije drago što neko stalno razmatra sve opcije? Kada se konačno obavežu, verovatno će ostati pri svojoj odluci.

Škorpija

Stereotip: Previše intenzivni

Škorpija je uvek tu da zaroni ispod površine, otkrije šta je skriveno i iznese na videlo ono što se drugi astrološki znaci previše plaše da priznaju. Možda će im biti potreban podsetnik da s vremena na vreme gledaju život sa vedrije strane, ali ako želite površnost i neozbiljnost, potražite neki drugi znak.

Profimedia
 

Strelac

Stereotip: Brzopleti i nezreli

Strelac je poznat kao avanturista, neko ko dejstvuje van i ko se ne plaši da istraži nepoznatu teritoriju. Sve dok pronalaze neki način da se prepuste svom avanturističkom duhu, u stanju su da se skrase i ostanu na jednom mestu ili sa jednim partnerom.

Jarac

Stereotip: Nemilosrdno ambiciozni

Istina je da je Jarac duboko duhovan znak - ili barem ima potencijal da to postane. Iako se čini da neki pripadnici ovog znaka brinu samo o tome da dođu do vrha, oni ipak imaju dubok unutrašnji život, a mnogi se posvećuju mističnom putu, posebno kasnije u životu.

Profimedia
 

Vodolija

Stereotip: Hladni, odvojeni i hiper-racionalni

Vodolija je znak humanosti, ali ih često optužuju da ne vole druge ljude ili da sami nisu dovoljno humani. Kao i svi vazdušni znaci, imaju tendenciju da racionalizuju svoja osećanja i generalno im je neprijatno zbog komplikovanih emocionalnih stanja. Ali to ne znači da ne osećaju duboko ili da nisu osetljivi na osećanja drugih ljudi.

Ribe

Stereotip: Preosetljive i usredsređene na sebe

Ribe imaju zadatak da prevaziđu svakodnevnu stvarnost. Često kada se čini da ne rade ništa „korisno“, oni zapravo služe višoj svrsi. Zbog njihove osetljivosti na misli i emocije drugih ljudi, potrebno im je mnogo odmora. Svesno putovanje u kreativno im pomaže da izbegnu loše osobine.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike