Jedan horoskopski znak do kraja nedelje očekuje ljubav preko društvene mreže

13.04.2022

17:23

0

Slobodne Ribe opet imaju mogućnosti za udvarače preko poslovnog segmenta, ali i preko društvenih mreža

Jedan horoskopski znak do kraja nedelje očekuje ljubav preko društvene mreže
pexels-andrea-piacquadio-920382 - Copyright Pexels

Najviše su naglašene mogućnosti za nove osobe kroz segment društvenih mreža, eventualno – preko kolega na poslu. Škorpije uključili ste svoje funkcionisanje na strast i osvajanje, krenuli ste u akciju i nemate nameru da odustanete od osobe koju želite. Ne bih baš da vas razočaram, ali čini mi se da ste naleteli na prilično tvrd orah. Može vas privući osoba koja je mlađa od vas, preko posla ili preko društvenih mreža.

Pixabay
 

Ovan

Možete otkriti neko čudno ili skriveno ponašanje voljene osobe ili čak doći u posed poruka, prepiski, telefonskih razgovora. Takođe, izbegavajte vi lično skriveno ponašanje, bilo ono bezazleno ili ne, jer se to definitivno neće dopasti partneru. Opasna mesta su kontakti preko prijatelja ili društvenih mreža. Slobodni Ovnovi baš preko interneta mogu stupiti u kontakt sa vrlo zanimljivom osobom, koja čak ne živi daleko od vas. Pored dopisivanja, brzo bi trebali da krenu i susreti, a vikend vam je naročito dobar za početak emotivne priče.

Bik

To što biste vi hteli od svojih emotivnih Ili bračnih priča je jedno, a šta se zaista na dnevnoj bazi dešava  nešto potpuno deseto. Ove sedmice ste oboje izuzetno tvrdoglavi I teško ćete pronalaziti kompromis po bilo kojim, iole ozbiljnijim pitanjima. Nervoza će biti prisutna I kod vas I kod partnera I bilo bi fino da kontrolišete svoje impulse I želju za raspravama. Što se slobodnih Bikova tiče, neko preko poslovnog segmenta vam nudi avanturu ili pak potencira na druženju sa vama, nadajući se da bi u nekom momentu moglo da dođe do konkretnijih situacija između vas dvoje. Nije problem družiti se ili uploviti u neko povremeno viđenje, dokle god ste svesni da ova osoba definitivno nije za vas.

Profimedia
 

Blizanci

Bilo kakvo sakrivanje I neiskrenost, I sa vaše, ali I sa partnerove strane, sada se može odraziti na vaš odnos. Neugodni aspekti vašeg vladara sa Marsom I Uranom, ali I opozitni aspekt partnerove planete sa Suncem, govore o tome da će komunikacija biti problematična, pogotovo ako neke tajne izađu na dnevni red. Pokušajte da više pažnje posvetite jedno drugom, budite otvoreni I iskreni I nemate razloga za brigu. Slobodni Blizanci svojim vedrim duhom I šarmantnošću neodoljivo privlače poglede suprotnog pola. Velika strast može buknuti između vas I jedne osobe, koju upoznajete ili preko prijatelja, izlaska ili eventualno preko društvenih mreža, interneta. Sve će se odvijati munjevitom brzinom.

Rak

Venera u vašem polju tajni vas onako simpatično čačka i ubacuje vam u glavu misli o nekim tajnim ćućorenjima, dopisivanjima, flertovanjima. I vi lično se u ovom periodu osećate nekako življe, opuštenije, potrebne su vam promene i da se nešto dešava što će vas probuditi i učiniti da ponovo budete svoji. U ovakvim raspoloženjima Rakovi u emotivnim ili bračnim vezama mogu se čak odlučiti I da otpočnu neku tajnu priču.Što se tiče onih koji su slobodni, na brzu brzinu vam se može dopasti neko, vrlo podsticajna i zanimljiva komunikacija će krenuti odmah,a onda će se stvari dodatno ubrzati. U par dana možete proći sve nivoe  od simpatije i dopadanja, preko muvanja, pa čak I do zaljubljenosti. 

Profimedia
 

Lav

Neka monotonija je zavladala u vašim emotivnim I bračnim relacijama. Ne bi to bio toliki problem, da cela situacija ne traje za vaš ukus, suviše dugo. Zato ćete, čisto rekreativno, da bi se nešto dešavalo, praviti malo drame i uzburkavati vodu, tvrdoglaviti se i isterivati svoju volju. Uz malo napetosti, ponovo ćete se osetiti živima, ponovo ćete funkcionisati bolje. Eh, dragi Lavovi  kraljice i kraljevi drame.Slobodni pripadnici ovog znaka uživaju u pažnji koju dobijaju od strane više osoba suprotnog pola. Taman možete da uživate u predstavi i da glumite nedodirljivog i neosvojivog. S druge strane – postoji osoba koja se vama istinski dopada, ali do nje je teško dopreti. I ona ume da se igra, kao i vi.

Devica

I vi i partner ste trenutno u nekoj nervoznoj fazi i ukoliko oboje ne budete vodili računa o svojim postupcima i izjavama, lako može doći do većih problema i rasprava. Iako će ovo biti kratkotrajne epizode, ipak one iza sebe mogu ostaviti negativna osećanja i razjedinjenost. Problemi jednim velikim delom mogu ići zbog finansija ili zbog mlađih članova porodice. Slobodne Device mogu nekoga upoznati u svojoj okolini, seminaru ili na kraćem putovanju, ali vam je jako aspektovan i segment poznanstava i dešavanja preko društvenih mreža. Neko vas može na brzinu privući i aktivirati strasni element u vama. Ova nedelja bi mogla označiti početak jednog izuzetno burnog i nepredvidivog odnosa.

Profimedia
 

Vaga

Mars u polju doma u kvadratu sa Merkurom u vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava ove nedelje stavlja na iskušenje vaše bitne relacije. Ovo može biti naporan period, ukoliko dozvolite da se nesuglasice razmašu i otrgnu kontroli. Oboje lako reagujete na sitnice i kao da tražite kavgu. Pokušajte da u odnos unesete više živosti, optimizma, lepih dešavanja. Promenite nešto u vašoj ustaljenoj svakodnevici. Slobodne Vage mogu neočekivano preko prijatelja ili interneta stupiti u kontakt sa osobom koja živi nešto dalje od njih, u drugom gradu ili čak inostranstvu. Prijaće vam razgovori i neka opuštena komunikacija, razumevanje. Imate mogućnosti i za nova poznanstva na kraćem putovanju, seminaru.

Škorpija

Par varničavih trenutaka tokom ove sedmice sa emotivnim ili bračnim partnerom. Pazite, vaš odnos je sada na vrlo klizavom, tankom ledu. Ne zaboravite da vas uskoro očekuju vrlo neobični i burni aspekti i već tokom ove nedelje pripremite se za njih, na taj način što ćete i vi i voljena osoba težiti kompromisu, toleranciji, poštovanju dogovoru.Nemojte posle da bude nismo znali. Slobodne Škorpije – uključili ste svoje funkcionisanje na strast i osvajanje, krenuli ste u akciju i nemate nameru da odustanete od osobe koju želite. Ne bih baš da vas razočaram, ali čini mi se da ste naleteli na prilično tvrd orah.Može vas privući osoba koja je mlađa od vas, preko posla ili preko društvenih mreža.

Pexels
 

Strelac

Trebaće vam svo strpljenje ovog sveta za koliko toliko normalno funkcionisanje sa partnerom. Problem je u tome što vi tog strpljenja sad ič nemate. U prevodu  dobro došli u sedmicu koja će i vama i voljenoj osobi na nos izaći. Problemi se vezuju za nepoverenje, za finansije, za organizaciju zajedničkog vremena. Udahnite duboko, izbrojte do deset i zakoračite u ovu sedmicu. Slobodni Strelčevi će tokom ove sedmice imati mogućnosti da uđu u neku neobaveznu priču, avanturu, povremeno viđanje. Takođe, stoji vam šansa da upoznate nekog dosta interesantnog preko društvenih mreža, osobu koja je nešto mlađa od vas, ali totalno drugačija od bilo koga koga ste do sada susretali.

Jarac

Dosta neugodni aspekti aktiviraju se tokom ove sedmice i mogu dovesti u pitanje stabilnost između vas i voljene osobe. Rasprave će biti iznenadne, ali kratkotrajne i samo od vas dvoje zavisi da li će otići u nekom neželjenom pravcu u većoj meri. Ukoliko ste u braku – savet – ove jake energije koje sada funkcionišu između vas dvoje možete okrenuti u drugom pravcu – usmeriti se na neko veće sređivanje stambenog prostora, napraviti promenu rasporeda.Što se tiče slobodnih Jarčeva Sunce u vašem polju ljubavi i dalje vam daje dobre prilike za nešto novo na emotivnom planu. Najviše su naglašene mogućnosti za nove osobe kroz segment društvenih mreža, eventualno –preko kolega na poslu.

Pixabay
 

Vodolija

Bilo da ste slobodni ili zauzeti, ove sedmice će vam se smešiti mogućnosti za ulazak u tajne, ali izuzetno vatrene emotivne priče. Kvadrat Merkura koji vlada vašim poljem ljubavi sa Marsom, planetom akcije i libida, dovešće do vrlo intenzivnih momenata sa nekim i malo je verovatno da ćete uspeti da odolite. Ukoliko ste zauzeti, pa šta da vam kažem – bilo bi divno da ne « skrenete » u mutne vode tajnih avantura, jer ste i sami svesni da to kad tad može izaći u javnost…..Ukoliko ste slobodni – vama te tajne ni nisu toliki problem, osim ukoliko ulazite u odnos sa zauzetom osobom, a zbog toga se možete pokajati.U drugom delu nedelje su aspekti najintenzivniji akcija i gromka dešavanja kreću.

 

Ribe

Planeta koja vlada vašim partnerstvima  Merkur, ali i Jupiter koji vlada vašim znakom u nekim su napetim aspektima tokom ove sedmice, pa bi bilo dobro da i vi i voljena osoba pokušate da na neki miran i fin način rešite svaki potencijalni problem. Ukoliko dozvolite da vas rasprave i negativna energija povuku, možete samo dodatno zamrsiti stvari i još više iskomplikovati celu situaciju. Problemi se mogu javljati zbog obostrane nesigurnosti i nervoze. Slobodne Ribe opet imaju mogućnosti za udvarače preko poslovnog segmenta, ali i preko društvenih mreža. No, moram da primetime da se ni jedna od ovih osoba ne uklapa u ono što biste vi želeli, tako da su male šanse za neka ozbiljnija dešavanja.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: nekobitan.com

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike