Žene u ovom znaku su mnogo teške, ali vredne svakog truda

11.04.2022

17:11

0

Deluju neosvojivo, muškarci kidaju na njih, a evo kakve su zapravo

Žene u ovom znaku su mnogo teške, ali vredne svakog truda
Sreća - Copyright Unsplash

Da li znate u kom horoskopskom znaku su rođene žene koje je teško osvojiti, ali kada se napokon prepuste, nećete zažaliti što ste se trudili.

Pixabay
 

Žene rođene u znaku Bika

Dama Bik je najstabilnija od svih. Ona tačno zna šta hoće i kako to da dobije. Ali, ima jedna caka ovde. Ona prstom neće mrdnuti i neće se uopšte nervirati ako partner neće da se potrudi oko nje.Jednostavno će, kao prava dama, otići.Najbitnije joj je uživanje, da joj partner ugađa, da se često izlazi, provodi, da se ide u restorane.

Zato, ako želite da je osvojite, znate šta treba da radite,ne dozvolite da joj bude dosadno.Ona traži mir, a ne stres, pa ako neko misli da ne može da joj priušti mir i stabilnost, bolje da ne ulazi u bilo kakav odnos sa njom.

Žena Bik najviše ceni istinu i stabilnost. Ništa ne može biti vrednije od istine! Zapamtite njenu vatrenu narav, postoji ogromna strast koja leži ispod mirne i stabilne fasade. Žena u znaku Bika jednostavno nije otključana za ceo svet koji je okružuje.
Strastvena i uvek nežna, žena Bik će svojom zavodljivošću razmaziti svog partnera i u spavaćoj sobi i van nje. Ona će uvek izdvojiti posebno vreme za udvaranje.

U ljubavi se nikada neće prepustiti pre nego što u potpunosti ne upozna svog partnera, tek kada je sigurna da je napravila pravi izbor prepušta se. Ona nije ljubomorna, osim ako je ne isprovocirate

Pixabay
 

Žene rođene u znaku Device

Dama Devica je promenljivog karaktera. Ne dozvoljava da je neko laže, i lako uvidi šta je tačno, a šta nije. Temeljna je i zahtevna, a to očekuje i od muškarca koji joj se udvara. Ako ne može o svemu da priča sa partnerom, ako joj se ne udvara svestrana, zanimljiva osoba, neće pokazati interesovanje, neće uzvratiti. Zaljubljuje se u partnera koji je jača ličnost od nje, koji može da joj bude podrška i oslonac.

Device su u vezama potpuno posvećene kada su skroz povezane sa nekim. Pouzdane i lojalne, izvagaju i rezmotre sve činjence pre nego što se predaju. Romantika je važna za njih i obično bi žena Devica radije izabrala da bude sama nego sa pogrešnom osobom. Ovo ne znači da ona očekuje da njen partner bude neljudski savršen, ali ona želi partnera koji joj savršeno odgovara.

Ona je lagodna i stabilna u odnosima, a pažnju joj okupiraju detalji i šarm. Nezavisna je i jaka osoba. Devica, za razliku od urbane legende, ne traži spasavanje, samo društvo. Ona je najkompatibilnija sa Škorpijom, Blizancima, Rakom, Bikom i Jarcem.

Pixabay
 

Žene rođene u znaku Jarca

Dama Jarac je staložena, mirna, ali i tvrdoglava. Ona najlakše od svih dobije šta želi samo zato što je strpljiva. Oko nje se mora partner mnogo potruditi da bi je osvojio, a posle i zadržao. Ona nikome ne gleda kroz prste.Ona je dama koja je tradicionalno vaspitana i takve vrednosti neguje. Njoj je bitno da se odnos lagano gradi, da vremenom bude bolji.Veoma je verna, a to očekuje i od partnera.

Žena Jarac se ne zaljubljuje na prvi pogled ali ni ne troši vreme na beskrajno flertovanje. Za nju je ljubav ozbiljna stvar sa kojom nema igranja. Ona veruje u pravu ljubav, ali neće čekati na sudbinu. Sigurna u sebe, zasukaće rukave i sama će naći onog pravog. Žena Jarac će provesti neko vreme u upoznavanji svog partnera, ali kada odmeri da je on onaj pravi, potpuno će mu se prepustiti.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: nekobitan.com

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike