Ova žena Zodijaka zna šta želi, i ako to ne dobije, lako ostavlja svakog muškarca!

19.03.2022

18:07

0

Ona se teško osvaja

Ova žena Zodijaka zna šta želi, i ako to ne dobije, lako ostavlja svakog muškarca!
profimedia-0161478345 - Copyright Profimedia


Ovan

Pored nje, prosečan muškarac se oseća kao žena, jer ona može sve da uradi bar duplo bolje od vas. I nikada vam to neće zameriti – uvek će raditi, stvarati, nadati se i bodriti vas, čak i ako bi vam svi drugi govorili da ste samo zabušavac, prenosi atma.hr Otvoren i pošten, neće od vas napraviti budalu. Ne dozvolite nikome da to slučajno pokuša! Sa njom ne morate da brinete o dušmanima, jer će oni pobeći glavom bez obzira,  kada vide kakva vas žena zmaj čuva. Ti si njeno blago. Njena deca nikada neće biti razmažena i od malih nogu će ih učiti kako da se bore za svoje ciljeve. Sve što ona traži od vas je da verujete u sebe, bar onoliko koliko ona veruje u vas. I toliko joj duguješ, zar ne? Samo sa njom i nikog drugog konačno ćeš shvatiti šta znači biti pravi muškarac.

 

Pixabay
 

Bik

Sve što radi, radi najmanje duplo temeljnije od vas. Kod toga nema propusta i nepredviđenih razočaranja. Ostavite svoj novac njoj i obavezno ga položite u banku koja će vam ga barem udvostručiti. Da li ste umorni i imate glavobolju? Prepustite se njenim rukama koje će vam pokazati tajne opuštajuće masaže. I nikada, nikada ne sumnjajte da će vas ostaviti kada bude teško. Ovo je žena koja bi te kilometrima nosila ranjenog kroz pustinju, nepokolebljiva kao kamila. Sve što traži od vas su česti pokloni, a to je zaista sitnica, zar ne? Njena deca su psihički i emocionalno stabilna, puna vedrine. Kako ne bi bio sa takvom majkom?

Pixabay
 

Blizanci

Šta god da misli, on misli najmanje duplo bolje od tebe. Sa njom u stvari i ne morate da razmišljate, prepustite joj se sa poverenjem i otkrićete svetove. Sa njom je svaki novi dan kao novi život. Zar niste znali da u vama čuči razigrano dete? Sada znate, dok ste osveženi i večito mladi, pitate se čime ste zaslužili toliku sreću.Ona je žena sa kojom nema banalnosti jer ume da svemu da smisao. I da, puna je iznenađenja. Kada ste najzahtevniji, iznenadiće vas ulaznicom za Kup šampiona. Sve što ona traži od vas je da je ponekad iznenadite i nećete biti nemaštoviti, zar ne? Od malih nogu njena deca idu u najmanje dve škole paralelno i imaju razna interesovanja.

Pixabay
 

Rak

Sve što on oseća je najmanje dvostruko intenzivnije od vas. Sa njom ćete konačno shvatiti šta znači imati pravu ženu pored sebe. On zna kako da pokrene lavinu osećanja i senzualnosti u vama. Sa njom imate sve od komedije, preko horora do drame. Ne morate čak ni da idete u pozorište, imaćete ga lično kod kuće. A samo kuća? Živećete u oazi od hiljadu i jedne noći, okruženi najukusnijim jelima, koja će čekati sređena "samo za vas" kada se umorni vratite sa posla. Pa kako ne biste požurili na takvu ženu? Njena deca su joj svetinja, najvažnija stvar u životu. Teško onome ko pokuša da im naudi!

Profimedia
 

Lav

Sve što ona jeste je ono što se nikada ne možete ni nadati da će biti. Jer ona je vaš život, vaša svetlost, vaša inspiracija. Sa njom niste običan čovek, već supermen, jer kako biste inače imali takvu ženu pored sebe? Obožavaćete je, jer ona nikada neće morati da uradi ništa posebno da bi je obožavala. I uvek ćete se pitati u čemu je kvaka?

Sve što radi za tebe, čini celim svojim bićem. Nećete sresti ženu koja će vas voleti velikodušnije od nje. Kad se naljuti, naljuti se najlepša stvar na svetu. Kada ona zahteva, svaka njena želja je za vas zapovest. Sa njom ćete konačno shvatiti šta je nesebična i prava ljubav, zar ne shvatate da ste jedan od retkih? Sve što ona traži od vas je da je obožavate, a šta je to u odnosu na entuzijazam koji vam daje? Njena deca će uvek biti najbolja u svemu kao uostalom, baš kao i njena majka.

Profimedia
 

Devica

Sve što zna, zna duplo bolje od tebe.Vaš život će biti oslobođen iluzija i više neće postojati ništa što bi moglo da vas zaustavi na putu ka uspehu. Imaćete sjajnu karijeru sa njom. Ona je žena koja će vam konačno dozvoliti da radite važne stvari za vas, bez insistiranja na preteranoj sentimentalnosti. Za nju je ljubav u delima, a ne u rečima. Jesi li bolesn? Ne treba vam doktor, tu je ona i njen duboki osećaj odgovornosti. Sve što ona traži od tebe je da budeš istinit i dostojan, a ona je to duplo više od tebe. Njena deca su dobro organizovana, i obično najbolji đaci.

Profimedia
 

Vaga

Čvrsta je kao čelik kada treba da uklonite prepreke sa svog puta i mekana kao somot kada treba da opustite napete nerve i povratite veru u sebe. Suvereno će vas voditi kroz život, ali će delovati tako graciozno i ženstveno da vam uopšte neće smetati. Znaš da ona diše za tebe i da si bez nje pola čovek. Sve što treba da uradite je da joj ne dozvolite da bude pola žene bez vas – ništa prirodnije, kada je od vas već napravila ispunjenu i kompletnu ličnost. Obično je lepa i graciozna. Deca su joj omiljeno društvo. Uči ih da je tata zakon.

Profimedia
 

Škorpija

Ona nije žena, već čarobnica koja vas je očarala od prvog trenutka. I budite sigurni, ona vas poznaje barem duplo bolje unapred. Da je za utehu, i za tebe bi život dala. Dokaži joj da vrediš. Hrabro prođi sa njom kroz sva iskušenja i nikad, nikad je ne izdaj. Naučićete šta je prava odanost i strast tako što ćete strasno voleti njeno srce, telo i duh. Uz to ćete naučiti šta je strast lojalnosti. Sve što traži od vas je da joj dozvolite da vam veruje.Decu će od malena učiti da su rodjena za velika dela.

Profimedia
 

Strelac

Možda mislite da imate sreće, ali budite sigurni da ona ima tri puta više od vas. I ne zato što ste joj se „desili“, već zato što je toliko mudra, plemenita i hrabra da su je bogovi izabrali za svoju miljenicu. Više ne morate da igrate igre na sreću, jer će sa njom život odjednom početi da vas obasipa poklonima – bićete srećniji, ispunjeniji i bogatiji nego što ste ikada bili. Ona  je putnik u srcu, istraživač dalekih svetova i pružiće vam ruku da vam pokaže sve ono što vam je bilo uskraćeno dok je niste sreli. Ona je vatrena i ne pokušavaj da je opuzdaš. Njena deca su iskrena, puna optimizma i vere.

Pexels
 

Jarac
Znate li pred kim stojite? Obavezno brzo i dobrovoljno kleknite, kada shvatite kakva je dama. Šta bi slomilo kičmu svakom prosečnom muškarcu, ova dama će tako nenametljivo i dostojanstveno predstaviti, da ćete se zapitati da li ste je uopšte dostojni?Njena mašta ne prepoznaje nerealne fantazije, jer uvek zna krajnji rezultat stvari. Sve što ona traži od vas je da pokažete karakter i istrajnost, a ona će vam rado dati primer, jer poseduje bar duplo više od vas. Kao majka je stroga, ali pravedna. Njena deca će jednog dana vladati sobom i svetom oko sebe.

Pixabay
 

Vodolija
Kada sretnete ovu mladu damu (jer ona je to oduvek bila koliko god da ima) osećaćete se kao zatvorenik koji je konačno osetio dašak slobode. Ne brini ni o čemu. Lako će vam skinuti sve okove i pokazati kako će svet izgledati za sto godina.Na kraju, moći ćete da joj poverite sve tajne koje bi šokirale sve druge, ali ne i nju - ona ​​je sama mistična i svesna da je potpuno drugačija, a vi ste bar delimično, čim je izabrala ti. Sve što treba da uradite je da joj nikada ne kažete kako treba da razmišlja i živi svoj život, i zašto bi to trebalo da uradi kada je tako inspirativna. Deca je obožavaju, jer zna da vidi svet njihovim očima.

Profimedia
 

Ribe

Za nju ne postoji neuspeh, samo čovek kome je potrebno njeno isceljujuće prisustvo. Ipak, nemojte biti toliko arogantni da ga zloupotrebljavate, zapamtite da vas može odvući kao sirena u dubine iz kojih je teško izaći. Sve što ona traži od tebe je da se brineš o njoj, a šta je to kad imaš kraj sebe najženstveniju ženu na svetu. Pomozite joj da nauči decu disciplini i ona će od nje naslediti umetnički dar.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: nekobitan.com

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike