Zabranio mu da koristi prezime Đogani! Gagi ispričao sve o bratu: Čudan je kad treba da pomogne!

24.04.2021

10:00

0

Autor: N. Mijušković

Denseri su oduvek imali iskren odnos, a mlađi je sada ispričao neke pojedinosti o kojima se dosad nije znalo

Gagi Đogani, ATA Images/Antonio Ahel

Đole i Gagi Đogani imaju poseban odnos, a kada je mlađi brat započinjao samostalnu karijeru, ovaj stariji dao mu je svoje iskreno mišljenje.

– Ja sam imao ideje da stvaram, da krenem samostalnu karijeru, smatrao je da to nije dobro za mene, a ja sam uradio drugačije po svom osećaju i nisam pogrešio. Rekao sam mu: “Brate, moja grupa se zove Funky G, moja devojka je tu, je l mogu ja da se zovem Đogani Funky G”, on kaže: “Ne može, ja sam Đogani, ti si Funky G”. Ja sam tu nešto bio tvrdoglav i ljut, on je bio u pravu, ali me je pustio, video je da sam flipnuo, pa mi je rekao: “Ne možeš Đogani, ja sam Đogani, naše prezime je Đogani, ali ti ne možeš da koristiš to” – ispričao je Gagi u emisiji “Kontra šou”.

Njihov odnos je poseban, pa je denser otkrio kako Đole pomaže svojoj familiji.

ATA Images/Antonio Ahel

– Đole je uvek tu, kad se nešto desi. Moram sad da kažem javno, on je malo čudan po pitanju tog pomaganja. Mora da se zna tačno zašto ti pomaže. Ne možeš da mu dođeš i kažeš: “Treba mi 2000 evra”, mora da mu se kaže, on posluša, ne daje ti odmah odgovor, nego: “Čućemo se” – rekao je Gagi kroz smeh, a zatim priznao šta najviše zamera bratu.

– Disciplinovan je, dobar u svom poslu, porodičan je i ume sa parama. Ne treba da priča o nekim izvođačima, o Baki Prasetu i MC Stojanu, ja to ne bih nikad uradio, to je nešto jače od njega, on ima potrebu da iznese to u javnost. Ne treba to da radi – zaključio je Đogani.

Instalirajte našu aplikaciju iOS ili Android – 24sedam

pročitajte još

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Povezane vesti