Zna se šta ko radi! Helena Topalović pokazala kako se snalazi u kuhinji, pa otkrila za šta je njen muž zadužen (FOTO)

23.12.2021

21:26

2

Ćerka poznatog pevača se udala sredinom septembra, koje je obavljeno u strogoj tajnosti i samo u krugu najbližih

Zna se šta ko radi! Helena Topalović pokazala kako se snalazi u kuhinji, pa otkrila za šta je njen muž zadužen (FOTO)
Screenshot_14 - Copyright Instagram printscreen/helena_topalovic

Ćerka Milana Topalovića Topalka, Helena, „stala je na ludi kamen" sredinom septembra ove godine. Venčanju su prisustvovali samo najbliži, ona je vešto skrivala izabranika, a kako je ubrzo posle svadbe, međutim, ekipa 24sedam saznala - reč je o Draganu Gagi Aleksiću, bivšem mužu voditeljke Jelene Dimitrijević.

Na Instagramu, mlada gospođa je mnoge oduševila time kako se snalazi u kuhinji, otkako se udala. Izazovna izdanja zamenilo je razvlačenje kora, medenjaci, predjelo... Ali i Aleksić ima svoj zadatak, otkrila je ona.

- Muž je zadužen za grickalice - potpisala je jednu od najnovijih objava u okviru svojih storija na pomenutoj društvenoj mreži, pa zasigurno izmamial i brojne reakcije fanova.

Instagram screenshot / helena_topalovic
 

Podsećanja radi, kada je Helena brakom krunisala svoju ljubav, Topalko je čak i zaplakao.

- Venčanje moje ćerke je naša intimna stvar i mi o tome ne možemo javno da pričamo. To da li je trudna i da li ću ja mlad postati deda, ne bih da komentarišem - naglasio je tada pevač, prenosili su mediji pisanje „Stara", a on je nastavio o tome kako je u stvari bila organizovana intimna proslava, te da ne bi baš rekao da je svadba bila tajna.

- Mi to tako radimo, ne želimo da na sva zvona obaveštavamo javnost. Samo želimo da imamo život, a ne rijaliti program kao neki drugi... Srećan samo kao i svaki otac kada uda ćerku. Nisam imao priliku da zapevam, jer nismo imali muziku uopšte, bilo je intimno uz ručak, bez buke i halabuke. Zaplakao sam, odnosno otplakao, ali pre venčanja, jer se mlada udala - objasnio je bio on.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike